HVB Tiriac si UniCredit Romania au uniformizat produsele de creditare destinate persoanelor fizice

HVB Tiriac si UniCredit Romania au uniformizat produsele de creditare destinate persoanelor fizice

HVB Tiriac si UniCredit Romania au uniformizat produsele de creditare pentru clientii persoane fizice, acestea urmand sa faca parte din oferta de retail a institutiei de credit rezultate din fuziunea celor doua banci, UniCredit Tiriac Bank. Cele doua banci vor initia, la 15 martie, o campanie pentru promovarea unui credit pentru nevoi personale cu si

HVB Tiriac si UniCredit Romania au uniformizat produsele de creditare pentru clientii persoane fizice, acestea urmand sa faca parte din oferta de retail a institutiei de credit rezultate din fuziunea celor doua banci, UniCredit Tiriac Bank. Cele doua banci vor initia, la 15 martie, o campanie pentru promovarea unui credit pentru nevoi personale cu si fara ipoteca, cu o dobanda promotionala, se arata intr-un comunicat al bancilor.

"Alinierea produselor de creditare pentru persoane fizice reprezinta un pas important in crearea ofertei de produse si servicii a UniCredit Tiriac Bank. Aceasta este prima campanie derulata in comun de catre cele doua banci, fiind totodata o etapa premergatoare celei de rebranding", a declarat, in comunicat, presedintele executiv al UniCredit Romania, Rasvan Radu.

Operatiunea de uniformizare a conditiilor de creditare pentru clientii persoane fizice urmeaza alinierii dobanzilor la depozite pentru toate categoriile de clienti, proces care a avut loc la inceputul anului.

Pana la finalizarea fuziunii, estimata pentru 1 iunie, vor fi standardizate si celelalte produse si servicii pentru persoane fizice si clientii corporate.

HVB Tiriac Bank si UniCredit Romania au inceput, in octombrie 2006, procesul de fuziune in urma caruia va rezulta UniCredit Tiriac Bank. Activele nete ale viitoarei institutii de credit vor depasi trei miliarde de euro. UniCredit Tiriac Bank va avea o retea teritoriala formata din 142 de unitati si peste 650.000 de clienti.

Din noiembrie 2005, UniCredit Romania face parte, alaturi de HVB Bank Romania si Banca Tiriac, din reteaua central si est-europeana a UniCredit Group. HVB Tiriac a raportat la finele anului trecut active nete de 2,6 miliarde de euro, ocupand pozitia a patra in sistem, in timp ce activele UniCredit se ridicau la 845 milioane euro, rezultat care plaseaza banca pe locul zece in topul de profil.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos