HVB Bank imbunatateste oferta de credite in moneda nationala

HVB Bank imbunatateste oferta de credite in moneda nationala

HVB Bank a modificat dobanzile produselor sale de creditare, asigurand clientilor posibilitatea de a imprumuta acum sume mai mari de bani. Pentru un credit imobiliar in lei banca practica o dobanda … de 6,95%, la egalitate cu cea oferita in primul an de Bancpost. Bancile se intrec in a oferi dobanzi cat mai mici pentru clientii

HVB Bank a modificat dobanzile produselor sale de creditare, asigurand clientilor posibilitatea de a imprumuta acum sume mai mari de bani. Pentru un credit imobiliar in lei banca practica o dobanda … de 6,95%, la egalitate cu cea oferita in primul an de Bancpost. Bancile se intrec in a oferi dobanzi cat mai mici pentru clientii lor, dar umbla si la comisioane. Banca a adaugat produselor modificate un comision de administrare.

Oricum, noile dobanzi sunt asa cum asteptau multi doritori de imprumuturi, mai ales cele imobiliare, si ofera astfel posibiliatea de a alege din multitudinea produselor bancare. Asa cum spun si calculele efectuate de oficialii banci, acum ai posibilitatea sa obti imprumuturi mai valoroase si care se apropie de realitatea zilei.

De exemplu, un client care contracteaza un credit de nevoi personale si are un salariu de 1.000 RON, poate imprumuta acum, odata cu noile dobanzi, cu 7.000 RON mai mult. In cazul unui credit imobiliar, suma ce poate fi imprumutata de un client cu venituri de 1.000 RON/luna creste cu 10.000 RON.

“Produsele de creditare oferite de HVB Bank sunt flexibile si adaptate in mod constant nevoilor clientilor nostri. Noile rate de dobanda confirma inca o data acest lucru, raspunzand nevoii clientilor de a putea lua imprumuturi mai mari”, explica Eliza Radu, Director de Produse, Divizia de Retail Banking, HVB Bank Romania

Aceste produse de creditare apartin catalogului care va defini oferta de retail banking a Bancii HVB Tiriac, institutie creata o data cu finalizarea procesului de integrare a HVB Bank si a Bancii Tiriac. Produsele sunt oferite deja de HVB Bank, ele urmand sa fie disponibile si in sucursalele Bancii Tiriac.

Anul trecut, la finalul lunii august, Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) si Banca Tiriac au finalizat tranzactia ce va duce la fuziunea dintre HVB Bank Romania si Banca Tiriac. Pregatirile pentru integrarea celor doua banci au inceput la 1 septembrie 2005, iar pe parcursul acestora cele doua banci vor functiona in paralel. Fuziunea urmeaza sa fie finalizata in prima jumatate a anului acesta.

Noua banca va detine cea de-a patra pozitie pe piata bancara romaneasca, cu active totale de 2,6 miliarde EUR, cu 82 de unitati si o cota de piata de aproximativ 7,5%.

HVB Bank Romania este succesorul legal al Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), banca prezenta in Romania inca din septembrie 1998. Din noiembrie, HVB Bank Romania si Banca Tiriac sunt subsidiare ale noului UniCredit Group. Cu active totale de 770 miliarde EUR, la finalul lui iunie 2005, si cu o capitalizare de piata de 54 de miliarde EUR, noul UniCredit Group a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana a serviciilor financiare.

Noile Dobanzi practicate de HVB pentru creditele in LEI

 TIP CREDIT  DOBANDA VECHE  DOBANDA NOUA
Imobiliar pt. locuinta  9,57%  6,95%
Imobiliar pt. constructii  9,57%  6,95%
Personal  10,95%  7,95%
Personal Plus  9,57%  6,95%
Auto  9,57%  6,95%
Studii  9,57%  6,95%

Pentru aceste produse HVB Bank a introdus un comision de administrare in valoare de 0,5% lunar la sold.

Pentru un Credit Auto de 35.000 RON, acordat pe o perioada de 6 ani, Dobanda Anuala Efectiva este de 15,33% iar pentru  Credit Personal Plus de 340.000 RON, acordat pe o perioada de 20 ani, Dobanda Anuala Efectiva este de 14,23%. Pentru un Credit Personal de 15.000 RON, acordat pe o perioada de 5 ani, DAE este de 17,44%.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos