Heritage – restaurantul bancherilor

Heritage – restaurantul bancherilor

Cel mai luxos restaurant din sud-estul Europei se deschide in aprilie la Bucuresti. Pentru acest proiect si-au unit puterea financiara 20 de actionari, cei mai multi top-manageri in domeniul bancar. Dan Pascariu, presedintele HVB Tiriac, Radu Ghetea, presedintele Alpha Bank si totodata presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Roxana Moldovan, vicepresedintele ABN Amro Bank, Robert Rekkers,

Cel mai luxos restaurant din sud-estul Europei se deschide in aprilie la Bucuresti. Pentru acest proiect si-au unit puterea financiara 20 de actionari, cei mai multi top-manageri in domeniul bancar. Dan Pascariu, presedintele HVB Tiriac, Radu Ghetea, presedintele Alpha Bank si totodata presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Roxana Moldovan, vicepresedintele ABN Amro Bank, Robert Rekkers, director general al Bancii Transilvania, si George Butunoiu, specialist in head-hunting, se regasesc pe lista celor cu dare de mana si initiativa, care au inceput, acum un an, acest proiect.

Restaurantul bancherilor- Heritage isi propune sa devina varful gastronomic si punctul de referinta al restaurantelor din Capitala.

Sursa: www.evz.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos