Herbert Stepic, desemnat Bancherul anului in Europa

Herbert Stepic, desemnat Bancherul anului in Europa

Herbert Stepic, Director General al Raiffeisen International Bank-Holding AG si Vicepresedintele Consiliului de Administratie al Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB) a fost desemnat "Bancherul anului 2006 in Europa", de catre "The Group of 20 +1", o asociatie de jurnalisti de top din domeniul economico-financiar, cu sediul in Frankfurt am Main. Herbert Stepic este primul bancher

Herbert Stepic, Director General al Raiffeisen International Bank-Holding AG si Vicepresedintele Consiliului de Administratie al Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB) a fost desemnat "Bancherul anului 2006 in Europa", de catre "The Group of 20 +1", o asociatie de jurnalisti de top din domeniul economico-financiar, cu sediul in Frankfurt am Main.

Herbert Stepic este primul bancher din Austria care primeste aceasta distinctie, care se acorda incepand cu anul 1994. Decizia juriului a tinut cont de rolul de pionier pe care dr.Stepic si l-a asumat in regiunea ECE pe parcursul ultimelor decade,  de pozitia puternica a  grupului Raiffeisen in aceasta zona, precum si de dezvoltarea sa rapida din momentul listarii la Bursa din Viena, in aprilie 2005.

Din asociatia „The Group of 20+1” fac parte jurnalisti de publicatii precum Financial Times, Bloomberg, The Economist, ZDF, ARD, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Corriere della Sera, Die Zeit sau The Wall Street Journal Europe.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos