Herbert Stepic CEE Charity sprijina financiar Centrul de Recreere din Valea Crisului

Herbert Stepic CEE Charity sprijina financiar Centrul de Recreere din Valea Crisului

Fundatia “H. Stepic CEE Charity”, fondata de presedintele Raiffeisen Bank International, Herbert Stepic, sprijina financiar cu 37.000 de euro Centrul de Recreere (Casa Iris) pentru persoane cu dizabilitati din Valea Crisului (jud. Covasna). Banii vor fi folositi pentru extinderea constructiilor existente, dar si renovarea si intretinerea lor. “Suntem hotarati sa continuam sa sprijinim categoriile defavorizate

Fundatia “H. Stepic CEE Charity”, fondata de presedintele Raiffeisen Bank International, Herbert Stepic, sprijina financiar cu 37.000 de euro Centrul de Recreere (Casa Iris) pentru persoane cu dizabilitati din Valea Crisului (jud. Covasna). Banii vor fi folositi pentru extinderea constructiilor existente, dar si renovarea si intretinerea lor.

“Suntem hotarati sa continuam sa sprijinim categoriile defavorizate de copii, tineri, persoane cu dizabilitati din regiunea Europei Centrale si de Est (ECE). Suntem acum in Valea Crisului pentru ca oamenii de aici ne-au convins ca au experinta si au rezultate impresionante in activitatea lor de a ajuta oamenii aflati in nevoie” a spus Herbert Stepic.

Numarul persoanelor cu dizabilitati din Romania creste de la an la an, iar centrele destinate acestei categorii defavorizate sunt destul de putine (doar patru dintre centre sunt de stat) si au nevoie de finantare. Pornind de la aceste premise, implicarea financiara a Fundatiei “H. Stepic CEE Charity” este mai mult decat necesara si va aduce un plus de valoare in viata acestor oameni pentru a-si recastiga independenta si increderea in propriile forte. Un alt impact pozitiv al acestui proiect este ca se vor creea noi locuri de munca pe plan local si ii va incuraja si pe beneficiarii din centru sa se implice pentru a avea conditii de trai cat mai bune.

Fundatia H. Stepic CEE Charity are drept scop sprijinirea segmentelor vulnerabile ale societatii, deschiderea unor noi perspective oamenilor aflati in nevoie si in acelasi timp sprijinirea dezvoltarii economice si sociale a intregii regiuni a ECE. Fundatia selecteaza cu atentie proiectele care aplica pentru finantare pentru a-si indeplini misiunea si a raspunde cat mai bine obiectivelor sale. Fundatia “H Stepic CEE Charity” implica in implementarea si dezvoltarea proiectelor pe care le sustine financiar si subsidiarele din tarile din regiunea ECE, folosind puternica infrastructura a grupului. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos