Grupul Raiffeisen a trimis ajutoare umanitare in Republica Moldova

Grupul Raiffeisen a trimis ajutoare umanitare in Republica Moldova

  Un convoi format din cinci camioane cu 100 de tone fina de grau a fost trimis spre Republica Moldova de Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB), Raiffeisen International Bank-Holding AG si de catre actionarul principal al RZB, Raiffeisen Regional Bank Lower Austria-Vienna AG. Faina, provenind de la fabrica Titan din Romania, a ajuns la Chisinau

 
Un convoi format din cinci camioane cu 100 de tone fina de grau a fost trimis spre Republica Moldova de Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB), Raiffeisen International Bank-Holding AG si de catre actionarul principal al RZB, Raiffeisen Regional Bank Lower Austria-Vienna AG. Faina, provenind de la fabrica Titan din Romania, a ajuns la Chisinau pe 1 aprilie, urmand sa fie distribuita catre spitale, scoli, gradinite si alte institutii guvernamentale care au mare nevoie de faina, datorita secetei severe din vara anului trecut, anunta banca intr-un comunicat.   

Raiffeisen a contractat aceasta cantitate de faina si a preluat costurile in valoare de 50.000 de euro. "Situatia din Moldova este grava. Ca o institutie cu radacini cooperatiste, Raiffeisen se ghideaza dupa principiul ajutorarii oamenilor care se confrunta cu lipsuri mari, de aceea nu am ezitat si am trimis acest transport de urgenta", a explicat Walter Rothensteiner, CEO al RZB si Presedinte al Consiliului de Supraveghere al Raiffeisen International.

"Reteaua noastra extinsa din regiune s-a dovedit inca o data un avantaj extraordinar si ne-a permis sa oferim acest ajutor rapid", a adaugat Herbert Stepic, CEO al Raiffeisen International si Vicepresedinte al RZB.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos