Grupul Intesa Sanpaolo anunta castigatorul roman al concursului international Live Inspire

Grupul Intesa Sanpaolo anunta castigatorul roman al concursului international Live Inspire

Au fost anuntati cei 11 castigatori ai concursului "Live Inspire", o iniţiativa a Grupului Intesa Sanpaolo, impreuna cu subsidiara locala Intesa Sanpaolo Bank, creata in sprijinul lansarii noului card de debit INSPIRE: fotografiile cele mai inspirate sunt expuse acum intr-o galerie dedicata competiţiei pe site-ul oficial www.liveinspire.com. Concursul a avut parte de o implicare extraordinara

Au fost anuntati cei 11 castigatori ai concursului "Live Inspire", o iniţiativa a Grupului Intesa Sanpaolo, impreuna cu subsidiara locala Intesa Sanpaolo Bank, creata in sprijinul lansarii noului card de debit INSPIRE: fotografiile cele mai inspirate sunt expuse acum intr-o galerie dedicata competiţiei pe site-ul oficial www.liveinspire.com. Concursul a avut parte de o implicare extraordinara din partea utilizatorilor romani, care si-au exprimat interesul prin incarcarea a numeroase fotografii, contribuind astfel la imbogatirea albumului multicultural. Fotografia Marinei Popa, denumita "Road Art", a fost aleasa drept cea mai inspirata din Romania.

in ultimele saptamani, un juriu calificat a selectat pentru fiecare tara in parte o fotografie castigatoare din Top 5 cele mai votate fotografii. Fiecare dintre cei 11 castigatori se vor putea bucura de "Inspired Tour 2012", o calatorie exclusiva de sase zile pentru doua persoane in nordul Italiei, locul unde se afla sediul central al Grupului Intesa Sanpaolo: o ocazie unica pentru a descoperi una dintre cele mai frumoase tari din lume si de a experimenta ospitalitatea localnicilor. in plus, castigatorii vor deveni ambasadorii mesajului "Live Inspire" prin postarea, pe pagina de Facebook Live Inspire, a celor mai captivante fotografii din excursia lor in Italia, impartaşind cu toata lumea frumuseţea fascinanta a acestei tari.

Lansat la inceputul lunii mai, concursul a implicat utilizatorii online intr-o provocare inedita: construirea celui mai lung banner din lume sub conceptul "Ce te inspira astazi? Depaseste-ti limitele", ce promoveaza inspiratia ca pe ceva firesc in viata noastra cotidiana, fara constrangeri sau bariere. Dupa 90 de zile de inspiratie din 11 tari diferite (Romania, Albania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria si Egipt), bannerul a ajuns la lungimea de 63.008 cm. in total au fost incarcate aproape 7.000 de imagini pe platforma "Live Inspire". Una dintre ele a fost cea a Marinei Popa, intitulata "Road Art", care a fost aleasa caştigatoarea concursului in Romania. "Provocarea concursului Intesa Sanpaolo mi s-a parut foarte inspirata. Sunt atat de multe lucruri frumoase in jurul nostru. Important este sa ne oferim timp sa le vedem. Sunt bucuroasa ca acest optimism şi Intesa Sanpaolo imi ofera acum şansa de a vedea Italia impreuna cu ceilalţi 10 caştigatori din Europa", declara caştigatoarea.

In Romania ambasadorii initiativei "Live Inspire" au fost trei cunoscuti bloggeri locali: Cristina Bazavan, Adi Hadean şi Cristian China-Birta.

Pagina de Facebook "Live Inspire" a fost construita de Grupul Intesa Sanpaolo pentru a crea o comunitate internationala pentru toti cei inspiraţi. in mai putin de sase luni pagina a atras peste 106.000 de fani şi a creat un spatiu virtual unic unde oamenii din intreaga lume pot interactiona intre ei si pot impartasi sugestiile si experientele cele mai inspirate.

Versiunea pentru mobil a platformei "Live Inspire" a avut şi ea parte de un real succes: prin descarcarea gratuita a aplicatiei "Live Inspire", disponibila pe terminalele Apple sau Android, peste 1.800 de utilizatori au avut ocazia sa participe la concurs direct de pe telefoanele lor: au surprins instant momentul care i-a inspirat si au ataşat imaginea la banner-ul "Live Inspire".

Proiectul "Live Inspire" va continua şi in urmatoarea perioada: multe noutati inspirate vor fi in curand postate pe www.liveinspire.com si www.facebook.com/live.inspire.

Grupul Intesa Sanpaolo
Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaţionale, lideri in Europa, ce ofera servicii pentru aproape 20 milioane de clienţi.

Grupul are o prezenţa selectiva in Europa Centrala şi de Est, in Orientul Mijlociu şi in Africa de Nord, cu peste 1.500 de filiale aparţinand subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce ofera servicii bancare pentru persoane fizice şi companii in 12 ţari.
Grupul Intesa Sanpaolo este un partener de incredere cu o misiune distincta: sa garanteze securitatea clienţilor şi sa gaseasca soluţii financiare pentru a realiza proiectele lor.

"Live Inspire" este un proiect inovator, special conceput cu scopul de a-i provoca pe oameni sa-şi impartaşeasca gandurile care ii inspira: a te alatura proiectului "Live Inspire", inseamna sa-ţi depaşeşti limitele, sa-ţi impartaşeşti opiniile şi gandurile altor oameni şi sa laşi inspiraţia sa debordeze.  

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos