Grupul ING solicita angajatilor de top sa revina la bonusurile de anul trecut

Grupul ING solicita angajatilor de top sa revina la bonusurile de anul trecut

ING Groep NV, banca olandeza care a primit finantare de la guvern, a cerut primilor 200 angajati de top si echipelor lor sa revina la un nivel al primelor care au fost incasate anul trecut, potrivit Bloomberg. ING a platit aproximativ 300 de milioane de euro in bonusuri, catre 40.000 de angajati, dar Hommen, directorul

ING Groep NV, banca olandeza care a primit finantare de la guvern, a cerut primilor 200 angajati de top si echipelor lor sa revina la un nivel al primelor care au fost incasate anul trecut, potrivit Bloomberg.

ING a platit aproximativ 300 de milioane de euro in bonusuri, catre 40.000 de angajati, dar Hommen, directorul executiv ING,  a spus ca ar fi imposibil sa le recupereze pe toate.

Bonusurile primite de bordul de conducere au fost, de asemenea, returnate, cand guvernul olandez a injectat 10 miliarde de euro in grup, in luna octombrie.

Banca a amanat in acest an acordarea de prime compensatorii  pentru toti muncitorii, pana la luarea unei noi decizii, anul viitor.

ING Groep NV a  inregistrat in al patrulea trimestru din 2008 o pierdere de 3,71 miliarde euro, echivalent cu 1,82 euro/actiune.

ING anuntase ca va reduce efectivele cu 5,4%, pentru a diminua costurile operationale cu 1 miliard euro in acest an. Presedintele consiliului de supraveghere, Jan Hommen, declarase la sfarsitul lui februarie ca in acest an principalele prioritati sunt continuarea reducerii expunerii activelor si rationalizarea costurilor.

Grupul ING, creat in 1991 prin fuziunea dintre Nationale-Nederlanden si NMB Postbank Group, a afisat prima pierdere in al treilea trimestru, cand a inregistrat o devalorizare a titlurilor, obligatiunilor, ipotecilor si activelor legate de falimentul Lehman Brothers Holdings Inc.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos