Grupul elen Alpha Bank intra pe piata din Ucraina

Grupul elen Alpha Bank intra pe piata din Ucraina

Grupul elen Alpha Bank, prezent si in Romania, va prelua 90% din actiunile bsncii ucrainene OJSC Astra Bank, valoarea tranzactiei urmand sa reflecte nivelul capitalului social al institutiei nou infiintate, de noua milioane de euro. "Alpha Bank intra, prin intermediul acestei achiztii, pe o piata cu un ritm mare de dezvoltare dintr-un stat de dimensiuni

Grupul elen Alpha Bank, prezent si in Romania, va prelua 90% din actiunile bsncii ucrainene OJSC Astra Bank, valoarea tranzactiei urmand sa reflecte nivelul capitalului social al institutiei nou infiintate, de noua milioane de euro.

"Alpha Bank intra, prin intermediul acestei achiztii, pe o piata cu un ritm mare de dezvoltare dintr-un stat de dimensiuni mari, a carui economie creste rapid, si intentioneaza sa creeze o franciza puternica in sectorul financiar ucrainean", se arata într-un comunicat al bancii elene.
           
Banca intenţioneaza sa infiinteze o retea dezvoltata la nivel national in Ucraina pana in 2010, iar obiectivul intermediar este sa deschida 50 de sucursale pana la sfarsitul anului 2008.
           
Tranzacţia se va finaliza in trimestrul al doilea din 2008, dupa ce vor fi obtinute toate autorizatiile si alte aprobari relevante.

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos