Goldman Sachs a infiintat un nou fond de investitii

Banca Goldman Sachs a infiintat un fond de investitii in valoare de peste 6,5 miliarde dolari, destinat achizitiilor in sectorul de infrastructura. Fondul, care va investi in porturi, aeroporturi si active din domeniul utilitatilor, va fi una din principalele entitati destinate achizitiilor in sectorul infrastructurii, care atrag un interes sporit din partea bancilor, a firmelor

Banca Goldman Sachs a infiintat un fond de investitii in valoare de peste 6,5 miliarde dolari, destinat achizitiilor in sectorul de infrastructura. Fondul, care va investi in porturi, aeroporturi si active din domeniul utilitatilor, va fi una din principalele entitati destinate achizitiilor in sectorul infrastructurii, care atrag un interes sporit din partea bancilor, a firmelor de asigurari si a fondurilor de pensii, interesate de active care ofera randamente stabile, pe termen lung, relateaza Financial Times.

Goldman Sachs este cea mai mare banca de investitii din lume, in functie de valoarea de piata, si a ocupat, in anul fiscal incheiat la 30 noiembrie, pozitia de lider mondial in topul consultantilor pentru fuziuni si achizitii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos