GMAC va coopera cu Raiffeisen-Leasing International pe piata din Europa Centrala si de Est

GMAC va coopera cu Raiffeisen-Leasing International pe piata din Europa Centrala si de Est

GMAC Financial Services, divizia de servicii financiare a constructorului auto american General Motors (GM), si Raiffeisen-Leasing International (RLI), entitate a grupului bancar austriac Raiffeisen International, au semnat marti un acord pentru a coopera in noua din tarile din Europa Centrala si de Est (CEE) unde GMAC nu este prezenta, informeaza un comunicat al grupului Raiffeisen

GMAC Financial Services, divizia de servicii financiare a constructorului auto american General Motors (GM), si Raiffeisen-Leasing International (RLI), entitate a grupului bancar austriac Raiffeisen International, au semnat marti un acord pentru a coopera in noua din tarile din Europa Centrala si de Est (CEE) unde GMAC nu este prezenta, informeaza un comunicat al grupului Raiffeisen International.

Potrivit acestui acord, Raiffeisen-Leasing International va oferi, sub marca GMAC, produse si solutii de finantare in sistem leasing pentru achizitionarea de autovehicule. in acest fel GMAC va putea sa sprijine mai bine General Motors (GM), cel mai mare constructor auto din lume, precum si reteaua de dealeri GM din regiunea CEE. in anul 2006 GMAC a finantat achizitionarea a aproximativ 47.000 de vehicule in regiunea CEE, comparativ cu 12.000 in anul 2000.

           

"In urmatoarele 18-24 de luni vom lansa noi produse si servicii in fiecare din cele noua tari din CEE. Prima piata va fi Romania unde vom incepe in urmatoarele luni’, a declarat directorul pentru Europa de Sud-Est de la GMAC, Paula Miller, apreciind ca acoperirea oferita de Raiffeisen-Leasing International va oferi GMAC infrastructura necesara pentru a patrunde pe aceste piete.
        

GMAC Financial Services este un furnizor global de servicii financiare care opereaza in aproximativ 40 de tari. Compania a fost infiintata in 1919 si in prezent are aproxiamtiv 31.400 de angajati in intrega lume. La date de 30 noiembrie 2006 un consortiu condus de fondul de investitii a achizitionat 51 la suta din actiunile GMAC, care pana atunci a fost o companie detinuta in intregime de General Motors Corp.
    

Raiffeisen-Leasing International (RLI) este detinuta in proportie de 75 la suta de Raiffeisen International Bank-Holding AG, si 25 la suta de Raiffeisen-Leasing GmbH. in prezent reteaua RLI cuprinde 16 subsidiare in 15 tari. La sfarsitul lui 2006 RLI Group avea active de 3,07 miliarde euro, in crestere cu 38 de procente comparativ cu sfarsitul lui 2005. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos