Ghetea: relansarea creditelor ipotecare se va face in maximum un an

Ghetea: relansarea creditelor ipotecare se va face in maximum un an

Relansarea creditarii este inca o tema de actualitate. Daca in 2001-2002 in Romania se lansau imprumuturile ipotecare, mai putin cunoscute pana atunci, in urmatorii ani aceasta forma de creditare a explodat , in sensul bun. Totul a fost frumos si exploziv, cu publicitate intensiva pe aceste produse, pana in prezent cand bancherii au ajuns sa

Relansarea creditarii este inca o tema de actualitate. Daca in 2001-2002 in Romania se lansau imprumuturile ipotecare, mai putin cunoscute pana atunci, in urmatorii ani aceasta forma de creditare a explodat , in sensul bun. Totul a fost frumos si exploziv, cu publicitate intensiva pe aceste produse, pana in prezent cand bancherii au ajuns sa vorbeasca despre o crestere zero in domeniul imobiliar.

Viitorul suna bine!

Presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea, vede aceasta perioada ca un interval de tranzitie in Romania, la noi fiind inca o cerere mare de locuinte. Potrivit domniei sale, avem doua cauze care au dus la stoparea creditarii: efectele crizei si instabilitatea clientului, care amana contractarea unui imprumut din cauza costurilor piperate. Acesta activitatea a cam disparut si nu se va mai ajunge la valoarea atinsa pana acum, dar ea poate fi relansata. "Eu cred ca intr-o perioada scurta de maximum un an, vom avea o relansare a creditului imobiliar. Ma bazez pe activitatea economica care tine in viata acest domeniu, avem cerere mare de locuinte, iar ARB propune guvernului ca masurile anticriza sa cuprinda si continuarea activitatii in domeniul constructiilor", a precizat Ghetea.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos