Ghetea in locul lui Radulescu la conducerea CEC

Ghetea in locul lui Radulescu la conducerea CEC

Ministerul Finantelor, principalul actionar al CEC, a demis conducerea bancii, in frunte cu presedintele acesteia, Eugen Radulescu, informeaza agentiile de presa. In locul lui Radulescu a fost propus actualul presedinte al Consiliului de Administratie Alpha Bank, Radu Ghetea. Potrivit agentiilor de presa, Ghetea, care detine in acelasi timp si functia de presedinte al Asociatiei Romane

Ministerul Finantelor, principalul actionar al CEC, a demis conducerea bancii, in frunte cu presedintele acesteia, Eugen Radulescu, informeaza agentiile de presa. In locul lui Radulescu a fost propus actualul presedinte al Consiliului de Administratie Alpha Bank, Radu Ghetea. Potrivit agentiilor de presa, Ghetea, care detine in acelasi timp si functia de presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, a acceptat functia de presedinte la CEC.

"A fost organizata o adunare generala a actionarilor (AGA), la care au participat trei reprezentanti ai Ministerului Finantelor, care au constituit AGA si am fost anuntati ca suntem demisi", a declarat fostul presedinte al CEC, Eugen Radulescu, pentru NewsIn. Gabriela Tudor şi Vasile Ifrim sunt cei doi vicepresedinti care vor parasi conducerea CEC alaturi de Radulescu.

Potrivit unui comunicat de presa remis de banca, Adunarea Generala a Actionarilor CEC intrunita astazi a hotarat o noua componenta a Consiliului de Administratie al bancii , avand ca presedinte pe domnul Radu Gratian Ghetea.
 
Conducerea executiva va fi asigurata, in perioada urmatoare, de domnul Radu Gratian Ghetea, in calitate de presedinte, si de domnul Cristian Tudorancea, in calitate de vicepresedinte.

Ministerul Finantelor Publice avea in vedere schimbarea echipei de conducere de la CEC inca din decembrie anul trecut, dupa ce privatizarea bancii a esuat. Atunci era in discutie numirea la conducerea bancii a unei echipe de management pe baza de contract, cu clauze de performanta. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos