Germania tipareste bani. BNR: Germania a tiparit bani!

Germania tipareste bani. BNR: Germania a tiparit bani!

Desi de-a lungul timpului au existat nenumarate zvonuri privind revenirea nemtilor la marca germana, mai nou, scrie Express.co.uk, exista informatii potrivit carora acestia ar fi inceput deja sa o retipareasca. Toate acestea, mai precizeaza sursa citata, fac parte din planul Germaniei de a parasi zona euro. Momentan aceste date ramân la stadiul de zvon, insa

Desi de-a lungul timpului au existat nenumarate zvonuri privind revenirea nemtilor la marca germana, mai nou, scrie Express.co.uk, exista informatii potrivit carora acestia ar fi inceput deja sa o retipareasca. Toate acestea, mai precizeaza sursa citata, fac parte din planul Germaniei de a parasi zona euro. Momentan aceste date ramân la stadiul de zvon, insa este important de retinut faptul ca apar in urma speculatiilor care sustin ca desfiintarea zonei euro este tot mai aproape.

 

Pe de alta parte, revenirea nu pare atât de imposibila daca ne gândim ca inca din 2010 aproape jumatate din populatia Germaniei sustinea ca isi doreste sa revina la marca germana. Mai mult, circa 13 miliarde de marci sunt inca in circulatie asa ca multi comercianti accepta inca vechea moneda.

 
Intrebat daca poate fi adevarata o astfel de stire, Mugur Stet, purtatorul de cuvant de la BNR, a raspuns la o teleiziune: "Germania a tiparit"! Apoi a explicat ca "o masura, de renuntare la zona euro, este una de lunga durata, nu se face peste noapte iar acest lucru ar insemna de fapt haos."

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos