Generali Asigurari lanseaza o noua asigurare tip unit-linked: Easy GENIUS

Generali Asigurari lanseaza o noua asigurare tip unit-linked: Easy GENIUS

Generali Asigurari anunta lansarea unei noi asigurari de viata cu componenta investitionala – Easy GENIUS (GENerali Investment Unit Solution). Noul produs Generali le propune asiguratilor un risc moderat, tinand cont de durata mare de investitie (20 de ani) si de portofoliul investitional echilibrat (25% – actiuni cotate la Bursa de Valori Bucuresti si 75% –

Generali Asigurari anunta lansarea unei noi asigurari de viata cu componenta investitionala – Easy GENIUS (GENerali Investment Unit Solution). Noul produs Generali le propune asiguratilor un risc moderat, tinand cont de durata mare de investitie (20 de ani) si de portofoliul investitional echilibrat (25% – actiuni cotate la Bursa de Valori Bucuresti si 75% – instrumente cu venituri fixe, dintre care maximum 45% obligatiuni).

“Easy GENIUS este o varianta simplificata a produsului pe care Generali Asigurari il detine deja in portofoliu – GENerali Investment Unit Solution – si a fost special creat pentru a putea fi vandut si de catre forta de vanzare (agentii de marketing), care a actionat pentru colectarea adeziunilor la fondul de pensii administrat privat de Generali Fond de Pensii. Mare parte dintre agentii de marketing s-a aratat interesata de continuarea activitatii in sectorul financiar si atunci am gandit ca ar fi oportun sa le oferim aceasta posibilitate”, a declarat Ovidiu Racoveanu, sef Serviciu Asigurari de Viata.

Easy GENIUS se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 16 si 55 de ani si cu un venit anual mediu de peste 13.000 de lei. Clientii pot opta pentru unul din cele patru praguri fixe de investitie, in functie de veniturile personale, respectiv prime anuale de 1.000 RON, 1.200 RON, 1.500 RON sau 2.000 RON. Intre avantajele produsului se mai inscriu: optiunea pentru depuneri suplimentare, castigul obtinut este neimpozabil, suma finala poate fi primita fie integral, fie in rente, platile esalonate se pot face inclusiv in rate semestriale sau trimestriale, se pot efectua retrageri partiale. Cei de la Generali estimeaza piata asigurararilor de tip unit-linked la aproximativ 550 mil. lei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos