GE Money si Alpha Bank au facut due diligence la Banca Carpatica

GE Money si Alpha Bank au facut due diligence la Banca Carpatica

Americanii de la GE Money si grupul elen Alpha Bank, care detin deja operatiuni pe piata financiara locala, au derulat recent activitati de due diligence la Banca Carpatica, afirma surse bancare, pentru Ziarul Financiar. Banca este de mai multa vreme la vanzare, procesul de selectare a potentialilor cumparatori fiind condus de banca de investitii Rothschild,

Americanii de la GE Money si grupul elen Alpha Bank, care detin deja operatiuni pe piata financiara locala, au derulat recent activitati de due diligence la Banca Carpatica, afirma surse bancare, pentru Ziarul Financiar. Banca este de mai multa vreme la vanzare, procesul de selectare a potentialilor cumparatori fiind condus de banca de investitii Rothschild, angajata la inceputul toamnei. La sfarsitul lunii septembrie, actionarii institutiei de credit au declarat ca sunt luate in considerare "parteneriate strategice" cu orice institutie financiar – bancara.

Derularea operatiunilor de due diligence vizeaza in principal actualizarea informatiilor privind situatia financiara a bancii, nu implica o obligatie din partea celor doi potentiali investitori de a depune o oferta ferma de cumparare si nici nu exista un termen limita pentru un asemenea demers.

Nici una dintre parti nu a comentat stirea.

ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos