GarantiBank: Romanii vor face mai multe plati cu cardul de credit in 2012

GarantiBank: Romanii vor face mai multe plati cu cardul de credit in 2012

Numărul şi volumul achiziţiilor cu cardurile de credit îşi vor păstra tendinţa de creştere în acest an faţă de 2011, mediul online înregistrând cea mai accentuată rată de creştere. Această tendinţă este semnalată de către Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România. Banca a realizat, în 2011, un volum total

Numărul şi volumul achiziţiilor cu cardurile de credit îşi vor păstra tendinţa de creştere în acest an faţă de 2011, mediul online înregistrând cea mai accentuată rată de creştere. Această tendinţă este semnalată de către Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România. Banca a realizat, în 2011, un volum total al cumpărăturilor cu cardul de credit Bonus Card de 204 milioane de lei, cu 19% mai mare faţă de anul anterior.

Cei 115.000 de posesori de Bonus Card au utilizat cel mai frecvent cardul de credit în 2011 pentru cumpărăturile în hiper si supermarket-uri, magazine de produse electronice şi electrocasnice, precum şi în benzinării. În top se situează şi cheltuielile în magazinele de cosmetice, haine, pantofi şi în restaurante.

Pe parcursul anului trecut, clienţii Bonus Card au acumulat, prin sistemul de recompensare a achiziţiilor, bonusuri în valoare de 1,4 milioane de lei, bani care au putut fi cheltuiţi în toate magazinele partenere Garanti Bank. Bonusurile acumulate pe cardul de credit Bonus Card au fost folosite cu preponderenţă pentru cumpărături gratuite la comercianţi precum Real, Rompetrol si Domo.

„Românii folosesc din ce în ce mai des cardul de credit, în special în mediul online. Această tendinţă are două explicaţii: avantajele oferite de acest instrument de plată (precum ratele fără dobândă şi bonusul la cumpărături), dar mai ales faptul că românilor le creşte apetitul pentru cumparaturi. Ne aşteptăm ca, odată cu creşterea puterii de cumpărare, să asistăm şi la o intensificare a gradului de utilizare a cardului de credit”, a declarat Murat Atay, CEO Garanti Bank Romania.

Începând cu 2010, bonusul acordat în urma achiziţiilor făcute la comercianţii parteneri Garanti Bank poate fi acumulat şi pe cardul de debit Bonus Debit Card. Astfel, la orice cumpărătură cu cardul de debit, se acumulează un bonus de 0,25% din valoarea achiziţiei, care poate fi folosit, la fel ca şi în cazul cardului de credit, pentru cumpărături gratuite în magazinele partenere Bonus Card.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos