GarantiBank revolutioneaza piata cardurilor

GarantiBank revolutioneaza piata cardurilor

GarantiBank lanseaza in premiera pe piata bancara din Romania instrumente de plata contactless echipate cu tehnologia MasterCard cu PayPass. Aceasta tehnologie permite utilizatorilor sa realizeze plati de mica valoare intr-un timp foarte scurt, doar prin trecerea instrumentului de plata prin fata unui terminal de citire care utilizeaza tehnologia contactless PayPass. Instrumentele de plata contactless incorporeaza

GarantiBank lanseaza in premiera pe piata bancara din Romania instrumente de plata contactless echipate cu tehnologia MasterCard cu PayPass. Aceasta tehnologie permite utilizatorilor sa realizeze plati de mica valoare intr-un timp foarte scurt, doar prin trecerea instrumentului de plata prin fata unui terminal de citire care utilizeaza tehnologia contactless PayPass. Instrumentele de plata contactless incorporeaza un cip care comunica cu dispozitivul acceptator al platii prin unde radio. Utilizand tehnologia MasterCard cu PayPass, clientii GarantiBank vor trece instrumentul de plata prin fata unui cititor echipat cu tehnologia PayPass pentru a realiza tranzactii cu o valoare de pana la 25 euro. Intr-o prima faza, instrumentele de plata contactless vor putea fi utilizate in 10 restaurante KFC din Romania, dintre care 7 in Bucuresti, 2 in Iasi si 1 in Brasov. Acestea vor fi disponibile pentru inceput in forma de sticker, urmand, ca intr-o etapa ulterioara sa fie oferite clientilor si sub forma de breloc, ceas si card de credit standard.

„Suntem bucurosi sa aducem in Romania aceasta tehnologie de realizare a platilor contactless, care a atras in Turcia peste 200.000 de utilizatori in doar 2 ani de la lansare. Suntem convinsi ca usurinta cu care pot fi efectuate acum platile de mica valoare este foarte atractiva pentru piata romaneasca, o piata dinamica si deschisa catre tehnologii noi.”, a declarat Berat Icinsel, Director General Garanti Bank. „Utilizand tehnologia contactless, clientii nostri vor putea sa efectueze plati rapide pentru cumparaturi de mica valoare, fara a fi necesare tastarea codului PIN sau autorizarea tranzactiei.”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank. “Tehnologia MasterCard PayPass este revolutionara pentru ca poate determina o schimbare in comportamentul de utilizare al posesorilor de carduri, mai ales acum cand acestia cauta metode de plata mai comode”, spune Denisa Mateescu, General Manager Romania si Regiunea Balcanilor MasterCard Europe. “Dupa succesul inregistrat de implementarea programului MasterCard PayPass in Turcia, ne bucuram sa lansam acest program pilot si pe piata locala in parteneriat cu GarantiBank si KFC. Suntem convinsi ca MasterCard PayPass reprezinta un pas inainte in eforturile noastre de a aduce o alternativa rapida, convenabila si sigura la numerar, cu atat mai mult cu cat posesorii de carduri folosesc instrumentele lor de plata tot mai des la comercianti.”

GarantiBank a lansat in 2007 cardul de credit Bonus Card, care ofera utilizatorilor un bonus de 0,5% din valoarea cheltuita in cele peste 25 de milioane de magazine din toata lumea. In reteaua de comercianti parteneri din Romania, utilizatorii pot achizitiona produse in rate fara dobanda si fara comisioane si pot castiga bonusuri cuprinse intre 1% si 2% pentru fiecare tranzactie efectuata cu Bonus Card. Cu bonusurile colectate in urma tranzactiilor, detinatorii cardului pot apoi sa cumpere gratuit in cadrul acestei retele. Bonus Card este disponibil si in versiunile Gold si Platinum, care ofera servicii suplimentare precum asigurare pentru calatorii, asistenta non-stop pentru turisti sau acces in saloanele VIP din aeroport.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos