GarantiBank ofera o perioada de gratie de 6 luni pentru orice credit garantat cu ipoteca

GarantiBank ofera o perioada de gratie de 6 luni pentru orice credit garantat cu ipoteca

GarantiBank ofera o perioada de gratie de 6 luni pentru orice credit garantat cu ipoteca contractat in perioada 14 aprilie – 30 iunie 2008, timp in care clientul nu plateste  dobanda sau comisioanele, transmite banca intr-un comunicat. „Cei care iau un credit garantat cu ipoteca de la GarantiBank in perioada anuntata vor incepe sa plateasca

GarantiBank ofera o perioada de gratie de 6 luni pentru orice credit garantat cu ipoteca contractat in perioada 14 aprilie – 30 iunie 2008, timp in care clientul nu plateste  dobanda sau comisioanele, transmite banca intr-un comunicat.

„Cei care iau un credit garantat cu ipoteca de la GarantiBank in perioada anuntata vor incepe sa plateasca rate abia dupa 6 luni de la contractarea acestuia. In aceasta perioada ei isi pot realoca resursele financiare pentru imbunatatirea sau amenajarea bunului care face obiectul creditului sau, de ce nu, pentru a se pregati de sarbatorile de Paste sau de vacanta.”, a declarat Berat Icinsel, Director General al GarantiBank Romania.

Banca ofera Creditul ipotecar/imobiliar disponibil in lei, euro, dolari si franci elvetieni pe o perioada maxima de creditare de pana la 30 ani. Dobanda este de 6,3% la euro (DAE 8,97% calculata pentru suma de 300.000 euro si perioada maxima de 30 ani).

Un alt produs care poate fi contractat este Creditul pentru nevoi personale cu garantii reale. Produsul este disponibil in lei, euro, dolari si franci elvetieni, suma maxima care poate fi contractata  este de 300.000 euro sau echivalentul acesteea,  iar perioada de creditare poate ajunge pana la 30 de ani. Dobanda este de 6,9% la euro (DAE 9,63% calculata pentru suma maxima de 300.000 euro si perioada maxima de 30 ani).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos