GarantiBank ofera conditii speciale pentru creditele auto

GarantiBank ofera conditii speciale pentru creditele auto

GarantiBank ofera conditii speciale pentru creditele auto contractate pana la 31 decembrie 2009: optiunea de a alege intre dobanda fixa sau variabila, reduceri ale dobanzilor si micsorarea cu 50% a comisionului de acordare. Potrivit unui comunicat de presa, pentru un credit auto cu dobanda fixa, din momentul acordarii si pana la sfarsitul anului 2010, dobanda

GarantiBank ofera conditii speciale pentru creditele auto contractate pana la 31 decembrie 2009: optiunea de a alege intre dobanda fixa sau variabila, reduceri ale dobanzilor si micsorarea cu 50% a comisionului de acordare.

Potrivit unui comunicat de presa, pentru un credit auto cu dobanda fixa, din momentul acordarii si pana la sfarsitul anului 2010, dobanda este redusa cu 1,5% fata de cea in vigoare la momentul contractarii creditului, urmand ca din 2011 sa fie aplicata dobanda variabila standard. In cazul in care se opteaza pentru un credit cu dobanda variabila, aceasta va fi redusa cu 1% fata de nivelul standard, pe toata durata creditului. Indiferent de tipul de dobanda ales, comisionul de acordare este redus cu 50%.

„Desi in acest an am pus accentul mai mult pe creditele de consum si cele imobiliare, creditul auto a continuat sa fie unul din produsele pe care le oferim. Ne-am propus sa il readucem in atentia clientilor nostri prin intermediul acestei oferte care se adreseaza persoanelor care doresc sa achizitioneze masina dorita, fie aceasta noua sau second hand, si nu dispun de toate resursele financiare necesare. Oferta noastra este avantajoasa atat din punct de vedere al costurilor, cat si al flexibilitatii. Suntem convinsi ca aceste conditii speciale vor ajuta multi clienti sa beneficieze de ofertele auto disponibile in acest moment pe piata.” a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking & Bancassurance, GarantiBank.

Creditul auto de la GarantiBank este disponibil in RON, EUR, USD si CHF si poate fi utilizat pentru achizitia de autoturisme noi sau second hand, motociclete si scutere. Suma maxima care poate fi contractata este de 40.000 EUR, iar perioada maxima de creditare este de 7 ani. Pentru un credit auto de 15.000 EUR pe perioada maxima de 7 ani, dobanda fixa este 6,48% la EUR (mai mica cu 1,5% decat cea standard), iar DAE este 9,70%.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie) sau + 4 021 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos