Garanti Credite de Consum lanseaza solutii avantajoase de creditare pentru achizitionarea produselor din magazinele Forza Rossa

Garanti Credite de Consum lanseaza solutii avantajoase de creditare pentru achizitionarea produselor din magazinele Forza Rossa

Garanti Credite de Consum, parte din Garanti Grup Romania, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare grupuri financiare de pe piata locala, lanseaza creditele Velocita, Desiderio si Massimo, in lei, special concepute pentru magazinele Forza Rossa. Prin intermediul creditelor Velocita si Desiderio, fanii Formula 1 care doresc sa achizitioneze produse din magazinele Forza Rossa pot

Garanti Credite de Consum, parte din Garanti Grup Romania, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare grupuri financiare de pe piata locala, lanseaza creditele Velocita, Desiderio si Massimo, in lei, special concepute pentru magazinele Forza Rossa.
Prin intermediul creditelor Velocita si Desiderio, fanii Formula 1 care doresc sa achizitioneze produse din magazinele Forza Rossa pot obtine finantare de la Garanti Credite de Consum, pe cinci ani cu avans zero si fara garantii. Rata este fixa pe toata perioada creditarii. Velocita finanteaza sume intre 500 si 20.000 de lei, iar creditul poate fi obtinut in magazinele Ferrari Store, in maximum doua ore. Cu Desiderio imprumutul este de maximum 100.000 de lei.
Creditul Massimo a fost conceput pentru sumele care depasesc 100.000 de lei, iar destinatia acestuia este pentru achizitionarea de autoturisme Lotus sau Ferrari. Pentru acest tip de credit, avansul minim este de 30% si se solicita garantii.
"Prin parteneriatul cu Forza Rossa si crearea celor 3 tipuri de credite vrem sa oferim un sistem de rate avantajos care sa-i ajute pe clientii nostri sa-si implineasca visele. Cu avans zero si fara sa percepem garantie pentru sumele mai mici de 100.000 de lei si pentru o perioada de pana la 60 de luni, aceasta este cea mai buna oferta de pe piata", spune Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite de Consum.
"Ne bucuram sa putem oferi clientilor nostri Ferrari Store pe Calea Victoriei sau Mall Baneasa, dar si la showroom-urile Lotus si Ferrari din Otopeni posibilitatea de a-si achizitiona chiar si o masina prin sistemul de rate oferit de Garanti. Spre exemplu, o masina Lotus ce costa 40.000 de euro poate fi achizitionata usor printr-un astfel de sistem. Ca sa nu mai spunem ca se apropie perioada cadourilor de iarna si noua colectie de la Ferrari Store aduce foarte multe noutati. Toate acestea pot fi accesibile oricui incepand de acum inainte" spune Ion Bazac, presedintele Grupului Forza Rossa.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos