Ganduri curate de la BankingNews

Ganduri curate de la BankingNews

In aceste zile trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste. Noi cei de la BankingNews va dorim ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta. Va prezentam in continuare o mica parte din mesajul cuprins in scrisoarea publica semnata de

In aceste zile trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste. Noi cei de la BankingNews va dorim ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta. Va prezentam in continuare o mica parte din mesajul cuprins in scrisoarea publica semnata de Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.

Pastorala Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, la praznicul Invierii Domnului – 2008

Frati si surori in Domnul,
In aceste zile de Sfanta Sarbatoare a Sfintelor Pasti sa ne bucuram de prezenta iubitoare si sfintitoare a lui Hristos Cel Inviat in sufletele si in casele noastre. Sa-L preamarim multumindu-I pentru binecuvantarea si pacea pe care ni le daruieste cand Il cautam pe El. In acelasi timp, sa transmitem si noi bucurie si pace in jurul nostru, prin cuvant si fapta, mai ales ajutand pe cei bolnavi, pe cei saraci, pe cei batrani, pe cei nevoiasi, pe cei intristati si necajiti, pe cei indoliati sau indurerati. Sa nu uitam in rugaciunea si iubirea noastra pe fratii nostri din strainatate, indeosebi pe cei ce se afla departe de Romania. Sa folosim timpul Sfintelor Pasti pentru a intari comuniunea de iubire intre parinti si copii, intre soti si sotii, intre prieteni, intre vecini, sa cautam „pacea cu toti si sfintenia, fara de care nimeni nu va vedea pe Domnul”(Evrei 12, 14). In lumina marelui Praznic al Invierii Domnului nostru Iisus Hristos si a rugaciunii Sfintilor Sai, va adresam tuturor parintesti doriri de sanatate si mantuire, de pace si bucurie, de ajutor de la Dumnezeu in toata fapta cea buna, dimpreuna cu salutarea pascala: „Hristos a inviat!”. „Harul Domnului nostru Iisus Hristos, dragostea lui Dumnezeu – Tatal si impartasirea Sfantului Duh sa fie cu voi cu toti!” (II Corinteni 13, 13).
Al vostru catre Hristos-Domnul rugator,
† D A N I E L
ARHIEPISCOP AL BUCURESTILOR,
MITROPOLIT AL MUNTENIEI SI DOBROGEI,
LOCTIITOR AL TRONULUI CEZAREEI CAPADOCIEI SI
PATRIARHUL BISERICII ORTODOXE ROMANE

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos