Furtul de pe card incurajat de angajator?!

Furtul de pe card incurajat de angajator?!

In Romania zilelor noastre se vorbeste zilnic de furt. Furtul face parte din noi, fara el nu putem supravietui. Furtul a fost dezvaluit si acolo unde nu te asteptai: spitale, camine pentru copii… si chiar banci. Internetul este pentru mine o sursa de informare si nu numai. Tot citind despre furtul de carduri… hopa! Imi

In Romania zilelor noastre se vorbeste zilnic de furt. Furtul face parte din noi, fara el nu putem supravietui. Furtul a fost dezvaluit si acolo unde nu te asteptai: spitale, camine pentru copii… si chiar banci. Internetul este pentru mine o sursa de informare si nu numai. Tot citind despre furtul de carduri… hopa! Imi sare ceva in ochi. Pe un forum de discutii, un angajat se plange ca seful … ii cere codul PIN al cardului personal, pentru orice eventualitate. Acesta, se intreaba ce sa faca, la ce-i trebuie sefului PIN-ul sau. Din discutie, inteleg ca: seful incalca legea, iar angajatul… se plange pe forum. Ma uimeste inca dezinformarea romanilor, intr-o societate tot mai dispusa la statul in fata TV-ului (un mod simplist de a te informa, dar bun si asta!). Si aici nu ma refer la doamna care se confrunta cu problema si pe care o dezbate impreuna cu alti internauti, ci la ceilalti angajati care nici macar nu s-au sesizat ca este un abuz; daca "tara o cere", adica seful zice, noi ne supunem: au dat codul PIN, fara sa primesca macar o explicatie (de parca asta ar fi problema!). Intreaga poveste o poti urmari aici.

Vazand ca se poate orice in tara asta, iar seful are dreptul asupra bunurilor angajatilor, ma gandesc sa cer subalternilor sa-mi dea zilnic geanta (poseta) la control,poate ma intereseaza ceva de pe acolo… iar voua, va cer sa va exprimati opinia despre (inca) un abuz. Vino si comenteaza cum ai proceda in cazul de fata pe www.cafeneauabancara.ro.

Gabriela Dinu
gabriela.dinu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos