Fostul sef de la Fata Asigurari a devenit director de asigurari agricole la Asitrans-Euroins

Fostul sef de la Fata Asigurari a devenit director de asigurari agricole la Asitrans-Euroins

Fostul director general al companiei Fata Asigurari, Anghel Burghila, a fost numit director de asigurari agricole la societatea Asitrans-Euroins, subsidiara romaneasca a grupului bulgar Eurohold, a anuntat joi compania. Noul director de asigurari agricole al Asitrans-Euroins isi propune, pentru acest an,"dezvoltarea retelei de vanzare si instruirea personalului pentru subscrierea de produse de asigurari agricole, precum

Fostul director general al companiei Fata Asigurari, Anghel Burghila, a fost numit director de asigurari agricole la societatea Asitrans-Euroins, subsidiara romaneasca a grupului bulgar Eurohold, a anuntat joi compania.

Noul director de asigurari agricole al Asitrans-Euroins isi propune, pentru acest an,"dezvoltarea retelei de vanzare si instruirea personalului pentru subscrierea de produse de asigurari agricole, precum si dezvoltarea de produse noi de asigurare, conform cerintelor clientilor".

Pentru 2008, compania vrea sa inregistreze subscrieri de peste 1 milion de euro pe segmentul de asigurarile agricole, a precizat Burghila.
Asitrans-Euroins si-a introdus de anul trecut in portofoliul de produse asigurarea culturilor agricole.

Societatea de asigurari Asitrans-Euroins a inregistrat anul trecut prime brute subscrise de 91,17 milioane lei (27,3 milioane euro).  Compania si-a extins anul trecut reteaua teritoriala pana la aproape 95 de unitati si si-a propus sa-si creasca in acest an numarul de unitati cu cel putin 50% fata de 2007. 

Asitrans-Euroins si-a planificat pentru acest an inregistrarea unui volum de prime brute subscrise de 50 milioane euro, atingerea unei cote de piata de 2,3%.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos