FNGCIMM va percepe un comision mai mare la Prima Casa din 2010

FNGCIMM va percepe un comision mai mare la Prima Casa din 2010

Fondul de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) va percepe un comision de acordare a garantiei mai mare in Programul Prima Casa 2, mai exact de 0,49%, in usoara crestere fata de 0,37% cat era initial, a explicat Aurel Saramet, presedintele fondului. Aurel Saramet a mai explicat ca aceasta crestere este nesemnificativa

Fondul de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) va percepe un comision de acordare a garantiei mai mare in Programul Prima Casa 2, mai exact de 0,49%, in usoara crestere fata de 0,37% cat era initial, a explicat Aurel Saramet, presedintele fondului. Aurel Saramet a mai explicat ca aceasta crestere este nesemnificativa si este justificata de totalitatea procedurilor pe care fondul trebuie sa le realizeze pentru programul Prima Casa.

De asemenea, Saramet a mentionat ca procedurile de analiza a dosarelor pentru programul Prima Casa 2 au fost simplificate si imbunatatite, iar perioada de analiza a unui dosar a fost redusa cu cel putin o zi.

"Prima Casa 2" este functional, in prezent, doar pentru achizitia de locuinte deja construite, iar pentru cele care urmeaza sa fie dezvoltate programul va fi disponibil in zece zile, fiind necesar un nou act normativ al Guvernului pentru a regla anumite aspecte legate de acest segment, potrivit lui Aurel Saramet, presedintele Fondului National al Creditelor pentru IMM-uri.

Presedintele FNGCIMM a mentionat ca deja joi fondul va primi primele dosare de la BRD pentru varianta noua a programului "Prima Casa" pentru achizitia de locuinte deja construite.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos