Flexibilitatea, principala caracteristica a Bancii Transilvania in relatia cu clientii IMM

Flexibilitatea, principala caracteristica a Bancii Transilvania in relatia cu clientii IMM

Pentru Banca Transilvania, flexibilitatea reprezinta, in primul rand, decizii rapide, deschidere si adaptarea permanenta la sugestiile primite din partea clientilor. Astfel, la fiecare 3 luni, banca lanseaza un produs dedicat IMM-urilor… produs menit sa raspunda exigentelor si solicitarilor acestora. Flexibilitatea consta in consolidarea unui portofoliu de Credite Rapide, destinate tot micilor intreprinzatori: Creditul 1 ORA

Pentru Banca Transilvania, flexibilitatea reprezinta, in primul rand, decizii rapide, deschidere si adaptarea permanenta la sugestiile primite din partea clientilor. Astfel, la fiecare 3 luni, banca lanseaza un produs dedicat IMM-urilor… produs menit sa raspunda exigentelor si solicitarilor acestora. Flexibilitatea consta in consolidarea unui portofoliu de Credite Rapide, destinate tot micilor intreprinzatori: Creditul 1 ORA pentru investitii, fara aport propriu; Creditul 1 ORA – capital de lucru, fara garantii materiale… si Creditul cu dobanda de 0%. Apeland la unul dintre aceste produse, clientii beneficiaza in scurt timp de suportul financiar solicitat pentru consolidarea afacerii lor.

De asemenea, flexibilitate inseamna, pentru Banca Transilvania, o echipa profesionista care sta la dispozitia clientilor, din dorinta de a le oferi suportul financiar de care au nevoie atunci cand isi deschid propria afacere sau cand doresc sa o dezvolte. Pentru a veni tot mai aproape de clienti, banca a definit, in cursul lunii mai a.c., o alta modalitate de a sta de vorba cu cei care vor sa investeasca intr-o afacere. Astfel, la numerele de telefon: 0800 800 466 (0800 800 IMM) – Telverde sau 0264 456 888, apelabil din orice retea, Banca Transilvania asculta dorintele si propunerile micilor intreprinzatori, despre ceea ce poate face mai mult pentru acestia. De asemenea, persoanele care au spirit intreprinzator si au nevoie de informatii suplimentare despre oferta Bancii Transilvania pot apela numerele indicate sau pot trimite un mesaj pe adresa IMM@bancatransilvania.ro, fiind facilitata astfel comunicarea deschisa cu banca. 

Pentru Banca Transilvania, flexibilitatea este una dintre valorile sale de corporatie. Mai mult, este un fel de a fi si de a interactiona cu clientii sai. Ca o confirmare a acestei valori, banca a primit premiul “Cea mai flexibila institutie bancara care sprijina dezvoltarea competitivitatii firmelor romanesti”, in cadrul Galei Platformei CEFTAC (Centrul European pentru o Competitie Loiala si Transparenta), editia a II-a, defasurata in aceasta luna, la Bucuresti.

Echipa de specialisti IMM a bancii cuprinde peste 200 de angajati dedicati, care, prin flexibilitate, doresc sa depaseasca asteptarile celor care, apeland la serviciile bancii, care isi incep sau isi dezvolta afacerile in parteneriat cu Banca Transilvania.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos