Firmele mijlocii au la dispozitie prima platforma online pentru operatiuni bancare

Firmele mijlocii au la dispozitie prima platforma online pentru operatiuni bancare

Olandezii de la ABN Amro au lansat astazi un portal de Internet adresat firmelor mijlocii, prin care acestea pot realiza si gestiona tranzactii bancare zilnice. „Business Banking Online nu este o alta formula de Internet Banking, este mult mai mult decat atat”, a subliniat Marco Bosma, Head of Business Banking Europe la ABN Amro. Conceptul

Olandezii de la ABN Amro au lansat astazi un portal de Internet adresat firmelor mijlocii, prin care acestea pot realiza si gestiona tranzactii bancare zilnice. „Business Banking Online nu este o alta formula de Internet Banking, este mult mai mult decat atat”, a subliniat Marco Bosma, Head of Business Banking Europe la ABN Amro.

Conceptul de Business Baking introdus de ABN Amro este construit in jurul plaformei de internet, Business Banking Online, clientii beneficiand in plus de un bancher care ii indruma in gestionarea afacerilor, precum si de un punct unic de contact. Oferta Business Banking include plati interne si internationale, incasari, schimburi valutare, dealstation (schimb valutar si operatiuni pe piete monetare), servicii de administrare a lichiditatilor si finantare a cliclului comercial, precum si un module online pentru gestionarea acestora. De asemenea, firmele mijlocii au acces la dispozitie linii de credit, imprumuturi pe termen scurt si pentru investitii, depozite.

Oficialii ABN Amro au aratat ca astfel de servicii erau disponibile pana acum pentru companiile mari, din categoria corporate, noutatea constand in extinderea lor si catre firmele mijlocii, precum si in modul in care se acceseaza, prin platforma de internet. Business Banking Online este disponibil non-stop, direct de pe site-ul bancii, nefiind nevoie de instalarea locala a unui software. Accesul se poate face prin user si parola, digipass sau card.

Un aspect foarte important al ofertei Business Banking este modul de tarifare, a subliniat Marco Bosma. Astfel, cu cat utilizezi mai mult sau mai multe servicii, cu atat banca ofera discounturi de pret mai mari. „Programul de reduceri se bazeaza atat pe volumul operatiunilor bancare realizate, cat si pe numarul produselor utilizate, astfel, cu cat un client foloseste mai mult Business Banking, cu atat plateste mai putin pe tranzactie”, au arat oficialii ABN Amro. Pentru a avea acces la serviciile Business Banking, clientii trebuie sa semneze un singur set de documente, o singura data. 

Bogdan Popescu

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos