Firenze Romania reduce comisioanele la Targul Timon

Firenze Romania reduce comisioanele la Targul Timon

Banca C.R. Firenze Romania lanseaza o promotie de reducere a comisioanelor pentru produsele de credit imobiliare pe intreaga perioada a targului TIMON dupa cum urmeaza: -comisionul de plata in avans: zero; -comisionul de administrare anual: 0,5%. Banca C.R. Firenze Romania supune atentiei clientilor 2 produse specifice de credit, Special Casa si Firenze Casa – credite

Banca C.R. Firenze Romania lanseaza o promotie de reducere a comisioanelor pentru produsele de credit imobiliare pe intreaga perioada a targului TIMON dupa cum urmeaza: -comisionul de plata in avans: zero; -comisionul de administrare anual: 0,5%. Banca C.R. Firenze Romania supune atentiei clientilor 2 produse specifice de credit, Special Casa si Firenze Casa – credite imobiliare pe o perioada de creditare de pana la 30 ani, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa.

Banca C.R. Firenze a decis sa isi extinda reteaua de unitati cu un numar de 6 noi sucursale, destinate atat segmentului Corporate cat si celui Retail, cu produse noi care sa acopere toate nevoile potentialilor clienti.

Banca C.R. Firenze este prezent in regiunile din Centrul si Nordul Italiei cu mai mult de 550 de sucursale, centre corporate si private banking, deservind peste un milion de clienti.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos