Finantare la pachet pentru casa la cheie

Finantare la pachet pentru casa la cheie

Finansbank lanseaza primul credit imobiliar in lei, denumit ‘All Inclusive’, ce va fi disponibil din luna iunie. Creditul este destinat finantarii oricarui tip de achizitie: teren, constructie, apartament, si nu numai. Imprumutul acopera si cheltuielile achizitiei imobilului, precum cele notariale sau comisioanele agentiei imobiliare, dar si mobilarea si utilarea locuintei. Concret, este vorba despre doua

Finansbank lanseaza primul credit imobiliar in lei, denumit ‘All Inclusive’, ce va fi disponibil din luna iunie. Creditul este destinat finantarii oricarui tip de achizitie: teren, constructie, apartament, si nu numai. Imprumutul acopera si cheltuielile achizitiei imobilului, precum cele notariale sau comisioanele agentiei imobiliare, dar si mobilarea si utilarea locuintei. Concret, este vorba despre doua credite diferite in acelasi pachet, unul imobiliar si altul de nevoi personale. …

Prin acest imprumut poti obtine pana la 95% din valoarea valoarea investitiei. Totul este sa dispui de un avans de 25% din valorea imobilului pentru a obtine aprobarea creditului, necesar atat achizitiei imobilului, cat si achitarii altor cheltuieli aditionale precum: notar, mutare, comision de agentie, comisioane bancare, mobila, utilitati si altele.

Casa mamei, bunicilor sau a fratelui, acceptate ca garantie

Ca garantie sunt acceptate ipoteca pe imobilul achizitionat sau pe orice alt imobil detinut sau nu in proprietatea clientului. Imprumutul se acorda in lei, cu o dobanda fixa de 7,9% pentru primii doi ani de creditare. Dupa aceasta perioada se aplica o dobanda ajustabila in functie de indicele BUBOR la 6 luni, plus o marja fixa de 2%. Banca se lauda ca percepe numai doua comisioane: unul de analiza – 1 milion, precum si un comision de acordare – 1,5% din valoarea creditului.

Rambursare anticipata fara comision dupa primii 5 ani

Perioada de rambursare a creditului este de pana la 25 de ani, iar valoarea lui de pana la 1.250.000 RON, bani care pot fi folositi atat pentru achizitia propriu-zisa, cat si pentru acoperirea altor costuri. Pentru primii 5 ani ai creditului Finansbank percepe un comision de rambursare anticipata de 2%. Dupa aceasta perioada, clientii pot rambursa imprumutul fara sa achite nici un fel de taxa suplimentara.

Creditul poate fi contractat de persoanele fizice de cetatenie romana si straina, cu venituri medii si mari. Totodata, este un credit flexibil si adaptabil, avand in vedere faptul ca este acceptata o lista extinsa de venituri eligibile. Cei interesati trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani si un an de experienta la locul de munca. In ceea ce priveste dobanda anuala efectiva, la un credit in valoare de 40.000 de euro, aceasta va fi de 8,7%, respectiv 8, 8%, in functie de indicele BUBOR.

Nicoleta Margineanu
nicoleta.margineanu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos