Finansbank va procesa si gestiona intern tranzactiile efectuate cu cardul

Finansbank va procesa si gestiona intern tranzactiile efectuate cu cardul

Finansbank trece de la un serviciu externalizat la un sistem de procesare interna a cardurilor si de gestionare a tranzactiilor efectuate cu acestea, lucru ce va duce la posibilitatea de a configura servicii personalizate pentru aceste produse bancare, corelandu-le cu functionalitatile celorlalte produse de retail. “Piata cardurilor din Romania este foarte dinamica iar Finansbank dovedeste

Finansbank trece de la un serviciu externalizat la un sistem de procesare interna a cardurilor si de gestionare a tranzactiilor efectuate cu acestea, lucru ce va duce la posibilitatea de a configura servicii personalizate pentru aceste produse bancare, corelandu-le cu functionalitatile celorlalte produse de retail.

“Piata cardurilor din Romania este foarte dinamica iar Finansbank dovedeste inca o data faptul ca doreste sa asigure un plus de operativitate si promptitudine in serviciile oferite clientilor sai deoarece flexibilitatea si adaptarea la conditiile actuale ale pietei sunt elementele cheie ce ne vor ajuta sa ne mentinem trendul ascendent de dezvoltare” spune Tamer Ozatakul, presedintele Finansbank.

In acest moment Finansbank detine 11% din piata cardurilor de credit precum si 10% cota de piata a POS-urilor prin cele peste 4,300 de aparate instalate la comercianti. De asemenea Finansbank numara peste 60 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si o retea de 54 de bancomate. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos