Finansbank – marea castigatoare a trofeului Medic.ro

FINANSBANK a fost desemnata castigatoare a trofeului MEDIC.RO pentru „Cea mai importantă bancă, firmă de leasing, societate de asigurări pentru sistemul sanitar” la GALA PREMIILOR DE EXCELENŢĂ MEDIC.RO, 2006 desfasurata joi seara la Palatul Regal – Muzeul National de Arta, Sala Auditorium din Bucuresti. GALA PREMIILOR DE EXCELENTA MEDIC.RO reprezinta un eveniment major in lumea

FINANSBANK a fost desemnata castigatoare a trofeului MEDIC.RO pentru „Cea mai importantă bancă, firmă de leasing, societate de asigurări pentru sistemul sanitar” la GALA PREMIILOR DE EXCELENŢĂ MEDIC.RO, 2006 desfasurata joi seara la Palatul Regal – Muzeul National de Arta, Sala Auditorium din Bucuresti.

GALA PREMIILOR DE EXCELENTA MEDIC.RO reprezinta un eveniment major in lumea medicala si s-a desfasurat, pentru a treia oara consecutiv, sub patronajul celor mai importante instituţii din domeniul sanitar: Ministerul Sanatatii Publice, Colegiul Medicilor din Romania si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

FINANSBANK a fost nominalizata alaturi de alte banci importante din sistemul bancar si a fost desemnata castigatoarea trofeului GALA PREMIILOR DE EXCELENTA MEDIC.RO datorita pachetului de produse MedicalFinans lansat in prima jumatate a anului 2006.

MedicalFinans reprezinta solutia rapida pentru nevoile de finantare curente si de investitii ale clinicilor si cabinetelor medicale, stomatologice si veterinare. Consultanta acordata de personalul specializat al bancii noastre, impreuna cu produsele MedicalFinans, sunt oferite cabinetelor medicale care doresc realizarea de investitii imobliare, in echipamente, autoturisme si vehicule comerciale, achizitia de instalatii de climatizare cat si pentru renovarea spatiilor, dar si pentru acoperirea necesarului de cheltuieli curente.

“FINANSBANK contribuie in acest fel la dezvoltarea sectorului medical in Romania. In viitorul apropiat vom lansa si alte produse financiare care vin in intampinarea nevoilor de dezvoltare si modernizare ale cabinetelor medicale” a declarat la decernarea premiului Dl Cemal Yildirim, Vice-Presedinte Finansbank.

Cea de-a III-a editie a Galei Premiilor de Excelenţă Medic.ro a continuat proiectul Editurii Press Pro International de a aduce in atentia publicului realizarile sistemului de sanatate din Romania, prin recunoasterea rezultatelor profesionale ale medicilor, obtinute pe parcursul anului 2006.

Personalitati ale lumii medicale, instituţii şi companii din domeniul sanitar, reprezentanti mass-media si institutii financiare au celebrat si recompensat contributiile semnificative din domeniul medical din Romania, aduse pe parcursul anului 2006.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos