Finansbank are un competitor pentru Cardul Avantaj

Finansbank are un competitor pentru Cardul Avantaj

Taxa de emitere zero, platesti in rate, dobanda 0 in primele 40 de zile si… liber la cumparaturi! Acesta ar fi descrierea noului card de cumparaturi "Maxima", o alta ispita pentru reprezentantele sexului frumos dupa cardul FinansAvantaj. Cardul il poti utiliza oriunde, in Romania, la unul din cele 20.000 de magazine cu care societatea emitenta,

Taxa de emitere zero, platesti in rate, dobanda 0 in primele 40 de zile si… liber la cumparaturi! Acesta ar fi descrierea noului card de cumparaturi "Maxima", o alta ispita pentru reprezentantele sexului frumos dupa cardul FinansAvantaj. Cardul il poti utiliza oriunde, in Romania, la unul din cele 20.000 de magazine cu care societatea emitenta, International Financial Services IFN SA (IFS), are un contract. Sa-ti dam cateva exemple: Billa, Domo, Carrefour… Leonardo, Germanos, Mobexpert, Gmarket, Sensiblu, MC Donald’s, etc. Mentionam ca, dupa o perioada de 40 de zile, ti se percepe o dobanda de 2,5% pe luna si un comision de 0,75% pentru fiecare tranzactie.

De exemplu, la un credit de 1.000 de RON pe care intentionezi sa-l achiti in patru rate vei plati o dobanda de 45 RON. In afara de prima rata, care este in valoare de 295 RON deoarece contine si dobanda, celelalte trei rate insumeaza, fiecare, cate 250 RON pe luna. Inainte de a solicita acest "instrument" de plata, trebuie sa stii si care sunt avantajele de care poti beneficia. In primul rand, primesti bani ca bonus la fiecare tranzactie, bonus pe care il poti utiliza imediat. Totodata, ai posibilitatea achitarii in rate a cumparaturilor, de la 2 pana la 8 rate.
  
Ce conditii trebuie sa indeplinesti?
  
In primul rand trebuie sa ai un salariu de minimum 300 RON pe luna si cel putin sase luni vechime la actualul loc de munca, iar varsta sa fie cuprinsa intre 20 si 55 de ani. De mentionat ar mai fi faptul ca limita maxima de acordare a creditului este de trei salarii medii nete pe luna. Daca stii exact unde si ce anume vrei sa-ti cumperi, poti achita cumparaturile fie prin direct debit (transfer bancar automat la BRD sau Raiffeisen Bank), fie prin depunere de numerar la ghiseul oricarei alte banci, sau prin transfer bancar din contul tau intr-unul din conturile IFS. La momentul platii in magazin, mai trebuie sa inmanezi cardul casierului si sa-i comunici daca vrei sau nu sa utilizezi bonusul, respectiv sa achiti in rate. Urmatorul pas ar fi sa introduci codul PIN la solicitarea casierului, semnezi chitanta, dupa care… te bucuri de cumparaturile facute. Decontarea catre comercianti se face integral in 48 de ore de la data tranzactiei.
  
…si vacanta in rate!
 
Daca esti adeptul calatoriilor, dar nu ai suficiente resurse financiare – si in acest caz "Maxima" te scoate din impas! Poti pleca in vacanta cu mai putin de 2 euro pe zi prin intermediul partenerilor din turism ai International Financial Services IFN SA. Sub deviza "pleaca oriunde vrei si plateste mai tarziu cu Maxima", ti se recomanda litoralul Marii Negre si Valea Prahovei (hoteluri, vile, pensiuni), dar si obiective turistice exotice din tari precum: Turcia, Spania, Grecia, Egipt si Tunisia.
  
Cardul Maxima poate fi folosit si ca un instrument de marketing foarte util (de exemplu se pot oferi bonusuri pentru anumite categorii de produse inainte sau pe durata anumitor sarbatori). Promovarea acestui card si incheierea de contracte de
emitere pentru persoane fizice a inceput deja in cadrul supermarket-ului G’Market, la Targul de Case de la Sphera Building Center sau in cadrul unor agentii de turism. Cardul "Maxima" il poti obtine prin completarea unui formular de aplicare, o copie a documentului de identitate si un numar de telefon al companiei unde lucrezi.

Nicoleta Margineanu
nicoleta.margineanu@bankingnews.ro 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos