FATA Asigurari se pregateste sa intre pe RCA

FATA Asigurari se pregateste sa intre pe RCA

FATA Asigurari, companie membra a grupului italian Generali, ale carei afaceri se bazeaza pe asigurari agricole, intentioneaza sa intre pe piata asigurarilor de raspundere civila auto obligatorie (RCA) pana la sfarsitul anului. "Avem in vedere implementarea unui nou sistem informatic integrat si completarea personalului cu specialisti din domeniul auto. Speram ca in luna decembrie sa

FATA Asigurari, companie membra a grupului italian Generali, ale carei afaceri se bazeaza pe asigurari agricole, intentioneaza sa intre pe piata asigurarilor de raspundere civila auto obligatorie (RCA) pana la sfarsitul anului.

"Avem in vedere implementarea unui nou sistem informatic integrat si completarea personalului cu specialisti din domeniul auto. Speram ca in luna decembrie sa primim autorizatiile necesare", a declarat Fanel Plopeanu, directorul general al FATA Asigurari.

Plopeanu, fostul director general al Omniasig Life, a fost numit sef la FATA Asigurari la inceputul lunii martie, inlocuindu-l astfel pe Anghel Burghila.
ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos