Fady Chreih a parasit Banca Transilvania

Fady Chreih a parasit Banca Transilvania

Fady Chreih, una dintre piesele importante ce au format puzzle-ul echipei de zani de la Banca Transilvania care s-a ocupat de proiectul "Banca Transilvania, Banca Nr. 1 pentru IMM-uri", a luat decizia de a parasi institutia de credit de la Cluj, alegand o noua provocare profesionala in alt domeniu. Practic, Fady Chreih a acceptat functia

Fady Chreih, una dintre piesele importante ce au format puzzle-ul echipei de zani de la Banca Transilvania care s-a ocupat de proiectul "Banca Transilvania, Banca Nr. 1 pentru IMM-uri", a luat decizia de a parasi institutia de credit de la Cluj, alegand o noua provocare profesionala in alt domeniu. Practic, Fady Chreih a acceptat functia de director de programe si aliante strategice la Centrul Medical Unirea, renuntand la pozitia de director al Diviziei pentru Medici din cadrul Bancii Transilvania. "Am iesit din banking. Ma voi ocupa de strategie si integrare la Centrul Medical Unirea, mai ales ca fondul de investitii Advent are planuri frumoase de extindere", ne-a precizat Fady Chreih. Cariera sa bancara este legata numai de Banca Transilvania, unde s-a angajat in primavara anului 2004 in functia de consilier IMM la sucursala Victoria din Bucuresti. Dupa un an de activitate, Fady Chreih coordona deja segmentul clienti IMM din Capitala. In perioada ianuarie – septembrie 2007 a fost director adjunct Directia Clienti IMM, iar din toamna anului 2007 pana in prezent a condus Divizia Pentru Medici.

Andrei Baican va prelua sefia Diviziei Pentru Medici

Activitatea Diviziei Pentru Medici, una dintre principalele linii de afaceri ale Bancii Transilvania, va fi condusa, de acum inainte, de Andrei Baican, care indeplineste functia director al acestei entitati, a anuntat banca intr-un comunicat de presa. Andrei Baican are o experienta de 9 ani in cadrul Bancii Transilvania, in ultimii trei ani coordonand activitatea BT dedicată clientilor corporativi, in zona de sud a tarii. El va avea biroul, in continuare, in cadrul Centrului Regional Bucuresti al BT. Echipa de management a Diviziei Pentru Medici are in componenta, de asemenea, doi directori adjuncti, care isi desfasoara activitatea in Cluj-Napoca: Cristina Petrut – Director Adjunct Vanzări si Lucia Sîrb – Director Adjunct Analiza Credite. Divizia Pentru Medici se afla in subordinea unuia dintre Directorii Executivi ai bancii, Andrei Dudoiu, care este, de asemenea, membru al Comitetului Executiv de Management. Echipa Diviziei Pentru Medici este formata din 80 de specialisti din domeniul bancar si medical. Banca Transilvania are in reţeaua sa de unitati 9 agentii dedicate colaborarii cu medicii, iar oferta DPM este promovată in toate cele 520 de unitati ale BT. Banca Transilvania are acum peste 20.000 de clienti medici si cabinete medicale, valoarea creditelor plasate de BT catre acest segment de clienti fiind de peste 130 milioane euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos