Facelift cu microcip de la BRD

Facelift cu microcip de la BRD

La aproape 4 ani de la data lansarii (11 septembrie 2007), cardul Carrefour MasterCard se reinventeaza cu un plus de siguranta, o noua infatisare si un pachet suplimentar de avantaje, pentru a oferi posesorilor actuali si clientilor noi si mai multe motive de utilizare.  Gratie microcipului incorporat, cardul Carrefour intra in categoria cardurilor « smart », sporind

La aproape 4 ani de la data lansarii (11 septembrie 2007), cardul Carrefour MasterCard se reinventeaza cu un plus de siguranta, o noua infatisare si un pachet suplimentar de avantaje, pentru a oferi posesorilor actuali si clientilor noi si mai multe motive de utilizare.  Gratie microcipului incorporat, cardul Carrefour intra in categoria cardurilor « smart », sporind astfel  siguranta tranzactiilor realizate prin intermediul sau. Microchipul ofera nu doar posibilitatea unei mai bune stocari si procesari a informatiilor, ci si o protectie suplimentara impotriva falsificarii cardului.

Noua generatie de carduri se distinge printr-un layout elegant, in nuante de bleumarin. Conform declaratiilor Andreei Mihai, Directorul de Marketing al Carrefour România, “elementele grafice ale cardului sugereaza atât diversitatea facilitatilor pe care le ofera noul card Carrefour MasterCard, cât si adaptabilitatea perfecta a cardului la orice modalitate de utilizare – cumparaturi sau retrageri de numerar, on-line si off-line“.

in plus, noul card Carrefour MasterCard isi doreste sa surprinda placut clientii retelei Carrefour si prin intermediul promotiilor temporare sau permanente ce debuteaza din 15 august. Astfel, timp de o luna, cei care solicita cardul Carrefour MasterCard, pe lânga faptul ca primesc noul tip de card cu chip, pot achizitiona electronice si electrocasnice de minimum 3.500 lei, in 10 rate fara nicio dobânda. Rambursarea este cu atât mai comoda cu cât clientii pot plati oricât doresc din rata, fara ca suma ramasa neachitata sa fie considerata restanta, intrucât intra in sistemul cu «plata in rate», pentru care sumele minime de plata lunara incep de la 22 lei.

In seria promotiilor de anvergura ce se vor derula pâna la finele anului, posesorii de carduri Carrefour vor regasi campanii indragite precum « Bani inapoi pe card » sau facilitatea achitarii cumparaturilor din hipermarketurile Carrefour in 3 rate fara dobânda. Mecanismul primeia dintre ele este foarte simplu, « clientii trebuie doar sa se inscrie telefonic pentru solicitarea banilor, in cuantum de pâna la 5% din tranzactiile realizate in reteaua Carrefour, iar in luna urmatoare banii sunt alimentati in conturile lor. Beneficiul este unul cât se poate de util si, practic, banii respectivi pot fi utilizati inclusiv pentru acoperirea partiala sau totala a unei rate », declara Bernard Histe, Directorul General al BRD Finance IFN S.A..

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos