EximBank relanseaza serviciul de internet banking

EximBank relanseaza serviciul de internet banking

EximBank relanseaza serviciul de internet banking, noua varianta aducand utilizatorilor o simplificare substantiala a procesarii si gestionarii conturilor si o diminuare a timpului de vizualizare a tranzactiilor. Pentru toti agentii economici care utilizeaza e-ximBanking, abonamentul ramane gratuit, trecerea la varianta imbunatatita facandu-se fara costuri suplimentare pentru clienti. „Relansarea seviciului de internet banking este parte integranta

EximBank relanseaza serviciul de internet banking, noua varianta aducand utilizatorilor o simplificare substantiala a procesarii si gestionarii conturilor si o diminuare a timpului de vizualizare a tranzactiilor. Pentru toti agentii economici care utilizeaza e-ximBanking, abonamentul ramane gratuit, trecerea la varianta imbunatatita facandu-se fara costuri suplimentare pentru clienti.

„Relansarea seviciului de internet banking este parte integranta a programului de simplificare a procedurilor si de reducere a timpului de raspuns la solicitarile clientilor pe care EximBank il deruleaza in aceasta perioada. Dorim sa oferim utilizatorilor e-ximBanking mai multa flexibilitate deoarece operatiunile financiare pot fi realizate oricand, fara a mai fi conditionate de programul de lucru al bancii, si de oriunde”, a spus Ionut Costea, presedintele EximBank.

Noua aplicatie, disponibila 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, aduce ca principale beneficii:
– posibilitatea personalizarii ecranului de lucru in functie de necesitati (operatii des folosite, conturi preferate, setari cautari rapide etc.);
– diminuarea timpului de actualizare pentru vizualizarea informatiilor, tranzactiilor si soldurilor (maximum un minut);
– simplificarea modului de conectare si autentificare, in conditii de maxima securitate;
– posibilitatea efectuarii de plati „programate”, precum si modele de plati;
– posibilitatea de a schimba mesaje cu banca.
Utilizatorii e-ximBanking pot efectua plati in lei si valuta, au posibilitatea de a constitui sau lichida depozite si pot transfera date din/in sistemul propriu de evidenta financiar contabila. De asemenea, serviciul ofera posibilitatea obtinerii de informatii referitoare la situatia conturilor curente, a depozitelor la termen, a creditelor proprii, precum si informatii despre ratele de dobanda practicate de EximBank si cursurile valutare.

Banca de Export-Import a Romaniei EximBank S.A. este o institutie specializata prin care se deruleaza activitati de sustinere a mediului de afaceri romanesc si a tranzactiilor internationale. EximBank ofera finantari, cofinantari, refinantari, asigurari, reasigurari, garantii destinate sa contribuie la: dezvoltarea infrastructurii si a utilitatilor de interes public, dezvoltarea regionala, sustinerea activitatii de cercetare-dezvoltare, protectia mediului inconjurator.

Banca are 11 unitati teritoriale in Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau, Oradea, Deva si Alba Iulia. Operatorii economici pot obtine informatii despre produse si documentatia aferenta prin intermediul site-ului www.eximbank.ro sau pot primi detalii scriind pe adresa informatii@eximbank.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos