EximBank prelungeste pana la finalul lui 2009 perioada de reducere a comisioanelor cu 50%

EximBank prelungeste pana la finalul lui 2009 perioada de reducere a comisioanelor cu 50%

EximBank prelungeste cu 6 luni perioada in care acorda clientilor o reducere a comisioanelor de 50% la toate produsele din portofoliu si mentine masura anularii comisioanelor aplicabile la anumite categorii de produse bancare, destinate in special exportatorilor, a anuntat marti banca. "Initial, managementul EximBank a stabilit ca reducerea costurilor aferente produselor de finantare, garantare si

EximBank prelungeste cu 6 luni perioada in care acorda clientilor o reducere a comisioanelor de 50% la toate produsele din portofoliu si mentine masura anularii comisioanelor aplicabile la anumite categorii de produse bancare, destinate in special exportatorilor, a anuntat marti banca.

"Initial, managementul EximBank a stabilit ca reducerea costurilor aferente produselor de finantare, garantare si asigurare sa se aplice pana la 30 iunie 2009, dar, in conditiile in care economia continua sa fie afectata de criza economico-financiara, iar accesul companiilor la creditare se mentine la un nivel redus, a hotarat sa pastreze un nivel redus al comisioanelor pana la 31 decembrie 2009", se mai precizeaza in comunicatul bancii.

Reprezentantii EximBank precizeaza ca astfel se asigura "cadrul necesar pentru facilitarea accesului intreprinzatorilor la finantare necesara atat pentru activitatea curenta, cat si pentru investitii".

Reducerea costurilor se aplica pentru toate produsele de finantare, garantare si asigurare aflate in acest moment in portofoliul bancii. In plus, pana la finele acestui an nu se va percepe comision pentru inregistrarea cererilor de acordare de garantii, precum si pentru cele de asigurare.

Printre facilitatile acordate de EximBank intreprinzatorilor romani se numara dobanzile fixe la creditele de export pe termen mediu si lung, creditul de investitii flexibil pentru IMM, cu garantii reduse pana la 50%, protejarea societatilor care desfasoara activitati de export de bunuri si servicii prin asigurarea riscului valutar, in cazul aprecierii monedei nationale in raport cu euro sau dolarul american sau finantarile cu dobanda subventionata.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos