Europenii ar trebui sa se pensioneze mai tarziu pentru a iesi din criza

Europenii ar trebui sa se pensioneze mai tarziu pentru a iesi din criza

Criza datorilor statelor europene scoate la iveala o realitate care ar trebui aceptata, mai devreme sau mai tarziu de catre liderii din Europa. Pentru a se puteea sustine plata acestor datorii europenii ar trebui sa se pensiioneze mai tarziu, fiind nevoie ca ei sa-si continue activitatea pe piata muncii pana la 70-80 de ani, scrie

Criza datorilor statelor europene scoate la iveala o realitate care ar trebui aceptata, mai devreme sau mai tarziu de catre liderii din Europa. Pentru a se puteea sustine plata acestor datorii europenii ar trebui sa se pensiioneze mai tarziu, fiind nevoie ca ei sa-si continue activitatea pe piata muncii pana la 70-80 de ani, scrie Money.ro.

Sugestia vine din partea sefului AIG, Robert Benmosche, unul dintre cele mai importante companii globale de asigurari. Acesta a declarat pentru Bloomberg "Varstele de pensionare vor trebui sa urce spre 70, 80 de ani. Astfel, pensiile si serviciile medicale se vor incadra in buget. Lumea va munci mai mult, ridicand povara de pe tineret".

Benmosche, in varsta de 68 de ani, spune ca iesirea Greciei din zona euro ar duce tara intr-un colaps total si ca indiferent de nemultumirile populatiei, guvernul ar trebui sa aplice solutiile pentru iesirea din criza. Populatia Greciei trebuie sa constientizeze gravitatea situatiei in care e afla tara si faptul ca nu vor putea sa revina la normal fara sa faca o serie de sacrificii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos