Eurohypo tinteste finantari de minimum 20 milioane euro

Divizia romaneasca a bancii germane Eurohypo se va concentra pe investitii in proprietati comerciale, aflate atat in stadiul de dezvoltare, cat si in cel investitional, a caror valoare minima este de 15-20 milioane euro, a declarat joi seful reprezentantei din Bucuresti, Fulga Dinu. “Eurohypo actioneaza ca un finantator al datoriilor pentru tranzactii imobiliare mari. Principala

Divizia romaneasca a bancii germane Eurohypo se va concentra pe investitii in proprietati comerciale, aflate atat in stadiul de dezvoltare, cat si in cel investitional, a caror valoare minima este de 15-20 milioane euro, a declarat joi seful reprezentantei din Bucuresti, Fulga Dinu.

“Eurohypo actioneaza ca un finantator al datoriilor pentru tranzactii imobiliare mari. Principala noastra tinta vor fi proprietatile comerciale, insemnand centre retail, logistice, cladiri de birouri, aflate atat in stadiul de dezvoltare, pentru valoarea minima de 15-20 milioane euro”, a precizat Dinu.

Noul birou din Bucuresti va gestiona afacerile Eurohypo din Romania si Bulgaria, a mai afirmat Dinu. “Intreaga afacere va fi condusa din biroul din Bucuresti, asadar nu vor mai fi deschise alte reprezentante in Romania”, a spus seful Eurohypo pentru Romania.

Banca nu-si va dezvolta acum si o divizie adresata sectorului de retail, insa lasa aceasta poarta deschisa. “Momentan, banca nu va finanta tranzactii rezidentiale si nici nu va avea o divizie de retail”, a precizat Dinu.

Europhypo se asteapta ca investitia din Romania sa fie profitabila, date fiind oportunitatile existente pe piata. “Suntem increzatori ca tintele noastre vor fi depasite”, a conchis liderul reprezentantei romanesti a Eurohypo.

Banca germana Eurohypo, specializata in finantari de spatii comerciale si ale sectorului public, a anuntat, luni 8 ianuarie, ca urmeaza sa deschida o reprezentanta in Bucuresti, dupa ce a primit aprobarea la finele anului trecut. BANKINGNEWS.RO a difuzat in premiera stirea. O puteti reciti aici.

 

 

Sursa: NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos