Eurobank vrea sa revigoreze Bancpost

Eurobank vrea sa revigoreze Bancpost

Actionarul principal al Bancpost intentioneaza sa investeasca pana la finalul acestui an peste 170 milioane de euro in consolidarea si extinderea retelei bancii romanesti. EFG Eurobank, caci despre el este vorba, are in vedere pentru 2006 cresterea numarului de sucursale Bancpost pana la 210 unitati. In prezent, Bancpost detine peste 160 de sucursale in toata

Actionarul principal al Bancpost intentioneaza sa investeasca pana la finalul acestui an peste 170 milioane de euro in consolidarea si extinderea retelei bancii romanesti. EFG Eurobank, caci despre el este vorba, are in vedere pentru 2006 cresterea numarului de sucursale Bancpost pana la 210 unitati. In prezent, Bancpost detine peste 160 de sucursale in toata tara si se afla in plin proces de rebranding, prin care se introduce identitatea corporativa a… bancii.

Potrivit publicatiei reporter.gr, in prima jumatate a acestui an Bancpost a contribuit la profitul net al grupului cu 3,4 milioane de euro. Insa este departe de realizarile subsidiarei din Bulgaria, care a inregistrat un rezultat cu 3 milioane de euro mai bun. Nici din punct de vedere al rezultatelor pe piata creditelor individuale Bancpost nu a reusit sa depaseasca subsidiara bulgara. In Romania, Bancpost a atins o medie a creditelor individuale de 7,3%, in timp ce in Bulgaria s-a depasit 9,5%. Conform aceluiasi raport publicat de EFG Eurobank, volumul creditelor oferite de Bancpost s-au ridicat la 211 milioane de euro in semestrul al doilea, in primele trei luni ale anului au atins 115 milioane de euro, astfel ca dupa cele sase luni ale acestui s-a ajuns la un total de 1,16 miliarde de euro.

Ana Zidarescu
ana.zidarescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos