Eureko a inregisrat anul trecut un profit net de 979 milioane euro

Eureko a inregisrat anul trecut un profit net de 979 milioane euro

Grupul olandez Eureko, actionarul majoritar al Interamerican Romania Group (Asigurari si Pensii) a inregistart in 2007 un profit net in valoare de 979 milioane euro, in scadere usoara fata de anul precedent, cind a fost inregistrat un profit de 985 milione euro. Primele brute subscrise pe asigurari generale au crescut cu 9% fata de perioada

Grupul olandez Eureko, actionarul majoritar al Interamerican Romania Group (Asigurari si Pensii) a inregistart in 2007 un profit net in valoare de 979 milioane euro, in scadere usoara fata de anul precedent, cind a fost inregistrat un profit de 985 milione euro.

Primele brute subscrise pe asigurari generale au crescut cu 9% fata de perioada similara a anului trecut, de la 2,684 milioane euro la 2,915 milioane euro. Linia de asigurari generale a Eureko activeaza in Olanda, Turcia, Grecia, Belgia, Slovacia, Romania, Bulgaria si Cipru.

Volumul primelor brute subscrise pe asigurari de sanatate a crescut cu 5% de la 7,154 milioane euro in 2006 la 7,521 milioane euro in 2007. Linia de asigurari de sanatate a Eureko acopera asigurarile private de sanatate, asigurarea de sanatate ocupationala si serviciile de sanatate si este activa in Olanda, Slovacia, Grecia si Romania.

Totodata, Volumul de prime brute subscrise pe asigurari de viata au scazut cu 1% fata de anul 2006, atingand valoarea de 4,417 milioane euro. Totusi, numarul de contracte noi a crescut cu 16% fata de anul 2006. Linia de asigurari de viata a grupului Eureko este activa in Olanda, Irlanda, Grecia, Franta, Slovacia, Romania si Cipru.

“In anul 2007, Eureko a reusit sa-si diversifice portofoliul de produse si sa mentina un echilibru intre canalele de distributie si brandurile de top. Ne aflam printre primii 3 jucatori ai pietei olandeze de asigurari si pensii. Pentru urmatorii ani ne propunem sa investim in valori si inovatie. Vom dezvolta toate canalele de distributie si vom continua expansiunea noastra in Europa Centrala si de Est”, a declarat Maarten Dijkshoorn, Presedinte si CEO Eureko B.V.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos