Erste Bank: cererile angajatilor BCR sunt in neconcordanta clara cu realitatea

Erste Bank: cererile angajatilor BCR sunt in neconcordanta clara cu realitatea

Pretentiile exprimate de sindicatul Bancii Comerciale Romane (BCR) se afla "in clara neconcordanta cu realitatea", Erste Bank sprijinind in acest context pozitia conducerii BCR, a spus, luni, presedintele executiv al Erste Bank si presedintele consiliului de supraveghere al BCR, Andreas Treichl. "Sprijinim in totalitate pozitia managementului BCR in cadrul negocierilor si consideram ca, dat fiind

Pretentiile exprimate de sindicatul Bancii Comerciale Romane (BCR) se afla "in clara neconcordanta cu realitatea", Erste Bank sprijinind in acest context pozitia conducerii BCR, a spus, luni, presedintele executiv al Erste Bank si presedintele consiliului de supraveghere al BCR, Andreas Treichl.

"Sprijinim in totalitate pozitia managementului BCR in cadrul negocierilor si consideram ca, dat fiind contextul economic actual, pretentiile exprimate de sindicatul BCR se afla intr-o clara neconcordanta cu realitatea", a spus Treichl intr-o declaratie oficiala remisa NewsIn.

Federatia Sindicatelor Independente din BCR a anuntat, luni, managementul BCR, ca a cerut membrilor sai sa declanseze greva generala, pe termen nelimitat, incepand de miercuri, 14 ianuarie, ora 9:00, pe fondul nemultumirilor legate de salarii.

BCR a mai anuntat ca, pe fondul grevei "este posibil ca nu toate unitatile sa fie in postura de a servi clientii". Decizia FSI survine in contextul in care Contractul Colectiv de Munca a expirat la sfarsitul anului trecut. La jumatatea lunii august 2008, angajatii BCR s-au aflat in greva japoneza timp de trei zile.

Reprezentantii sindicatului au cerut, in cadrul ultimelor negocieri din 9 ianuarie 2009, mentinerea prevederilor CCM 2008, cu unele modificari agreate anterior cu conducerea BCR, precum si o crestere suplimentara a salariilor cu 3%, care se adauga la majorarea cu 50% din rata inflatiei pe 2008.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos