Ernst & Young Romania va fi auditorul extern al grupului BCR, inlocuind KPMG

Ernst & Young Romania va fi auditorul extern al grupului BCR, inlocuind KPMG

Ernst & Young Romania va asigura, incepand cu acest an, auditul extern pentru Banca Comerciala Romana (BCR), care a fost realizat in ultimii ani, inclusiv pentru rezultatele din 2006, de compania de audit KPMG.  "Probabil ca Ernst & Young va asigura auditul pentru toate firmele din grupul BCR. Este normal sa se intample asa, avand

Ernst & Young Romania va asigura, incepand cu acest an, auditul extern pentru Banca Comerciala Romana (BCR), care a fost realizat in ultimii ani, inclusiv pentru rezultatele din 2006, de compania de audit KPMG.  "Probabil ca Ernst & Young va asigura auditul pentru toate firmele din grupul BCR. Este normal sa se intample asa, avand in vedere ca societatea este si auditorul Erste Bank", au declarat pentru MEDIAFAX surse din piata de consultanta.

De altfel, Oana Petrescu, unul dintre vecepresedintii executivi ai BCR numiti de Erste Bank, responsabil cu organizarea si operatiunile IT, a fost director al Departamentului Consultanta si Risc si sef al Diviziei Servicii Financiare la Ernst & Young Romania.

Erste Bank este actionarul majoritar al BCR, cu o participatie de 69,15%. Ceilalti actionari ai BCR sunt cele cinci societati de investitii financiare (SIF), care detin impreuna un pachet de aproximativ 30% din titlurile bancii.

Ernst & Young participa si la procesul de imbunatatire a sistemului IT de la BCR, realizat de specialistii bancii impreuna cu cei ai firmelor Oracle, Microsoft si Softwin.

Sursa: Mediafax

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos