Emporiki Bank isi schimba sistemul informatic

Emporiki Bank isi schimba sistemul informatic

Emporiki Bank – Romania va implementa la inceputul lunii iulie un nou sistem informatic – Flexcube, ca urmare a deciziei Crédit Agricole de a standardiza sistemul informatic al subsidiarelor internationale, se precizeaza intr-un comunicat de presa al institutiei de credit. Crédit Agricole, banca lider de retail in Franta si una dintre cele mai mari banci

Emporiki Bank – Romania va implementa la inceputul lunii iulie un nou sistem informatic – Flexcube, ca urmare a deciziei Crédit Agricole de a standardiza sistemul informatic al subsidiarelor internationale, se precizeaza intr-un comunicat de presa al institutiei de credit.

Crédit Agricole, banca lider de retail in Franta si una dintre cele mai mari banci din lume dupa numarul de active, a ales sa sprijine consolidarea si cresterea internationala. Implementarea sistemului informatic Flexcube in cadrul subsidiarelor internationale, va permite Crédit Agricole standardizarea proceselor de afaceri pentru operatiunile sale la nivel global.
Directorul General al Emporiki Bank Romania, domnul Pierre Martin a declarat despre aceasta schimbare: “Prin implementarea unui nou sistem informatic in cadrul Emporiki Bank – Romania, membra a grupului Crédit Agricole, este subliniat angajamentul continuu al Grupului pentru dezvoltarea subsidiarei romanesti prin actualizarea sistemului informatic la noile tehnologii, platforma de ultima generatie fiind capabila sa sustina strategia pe termen lung, diversificarea produselor si cresterea serviciilor pentru clienti. Noua platforma informatica va facilita implementarea  de produse si servicii comune in cadrul subsidiarelor Grupului Crédit Agricole, standardizarea procedurilor, implementarea calitatii si a bunelor practici ale Grupului, consolidarea informatiilor bancare, crearea unei infrastructuri la nivel mondial pentru a facilita analiza si procesul decizional.”

Echipe de la Paris, Atena si Bucuresti si-au unit fortele pentru a pune in aplicare si pentru a adapta toate procesele noului sistem. Implementarea Flexcube va ajuta Emporiki Bank Romania sa beneficieze de expertiza Crédit Agricole in sectorul de retail, oferind clientilor produse si servicii eficiente.

“Noul sistem informatic va ajuta banca noastra sa creasca calitatea serviciului oferit clientilor, sa depaseasca provocarile concurentei intense precum si asteptarile in crestere ale clientilor, prin crearea unui avantaj competitiv unic construit pe baza unei acoperiri extinse a cererilor clientilor si a imbunatatirii rentabilitatii” a subliniat domnul Benoit Sarraute Director General Adjunct al Emporiki Bank Romania.

Toti angajatii bancii au fost instruiti in vederea utilizarii eficiente a noului sistem informatic. Conducatorul de proiect din Romania, domnul Florin Prunea, Directorul Diviziei IT a  Emporiki Bank – Romania, a subliniat urmatoarele: “Suntem siguri ca prin migrarea la noul sistem informatic (ca platforma comuna a Grupului pentru toate subsidiarele din Balcani) vom furniza clientilor si colegilor nostri o platforma informatica mai eficienta, cu functionalitati noi -in masura sa satisfaca programele de dezvoltare a afacerilor- oferind posibilitatea de revizuire a proceselor spre obtinerea de servicii calitative eficiente si productivitate. Noua platforma informatica comuna – Flexcube, va contribui de asemenea la impartasirea celor mai bune practici (procese, control) si cunostinte tehnologice (arhitectura tehnica, securitate, etc.)”.
Pentru implementarea cu succes a noului Sistem Informatic, o serie de actiuni vor avea loc in perioada 30 Iunie – 4 Iulie. In acest sens dorim sa informam clientii despre urmatoarele:
Programul de lucru cu publicul se va modifica:
•    Vineri 1 iulie va fi zi nelucratoare
•    Luni 4 iulie programul de lucru va fi intre orele 13.00-17.00
•    incepand de Marti 5 iulie, programul de lucru va reveni la normal: 9.00-17.00
Produsele si serviciile electronice ale bancii vor fi suspendate temporar in perioada 30 iunie de la ora 18.00 – 4 iulie pana la ora 09.00, dupa cum urmeaza:
•    Tranzactiile cu carduri (la bancomate si la comercianti, in reteaua nationala si in cea internationala),
•    I-CONECT, aplicatia de internet banking

Emporiki Bank recomanda clientilor adoptarea tuturor masurilor necesare pentru programarea din timp a operatiunilor bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos