Emporiki Bank: a primit aprobarea BNR pentru noua norma de credite retail

Emporiki Bank: a primit aprobarea BNR pentru noua norma de credite retail

Emporiki Bank – Romania, membră a Grupului francez Crédit Agricole, este una dintre primele bănci care a obţinut aprobarea Băncii Naţionale pentru noua normă de creditare persoane fizice. Astfel, banca va oferi la timp produse de creditare pentru persoane fizice, conform noului regulament. Emporiki Bank, membră a Grupului Crédit Agricole, oferă clienţilor un portofoliu larg

Emporiki Bank – Romania, membră a Grupului francez Crédit Agricole, este una dintre primele bănci care a obţinut aprobarea Băncii Naţionale pentru noua normă de creditare persoane fizice. Astfel, banca va oferi la timp produse de creditare pentru persoane fizice, conform noului regulament.
Emporiki Bank, membră a Grupului Crédit Agricole, oferă clienţilor un portofoliu larg de produse de creditare, având dobânzi competitive, precum: creditul Prima Casă, credit de nevoi personale cu sau fără ipotecă şi credit pentru achiziţie de locuinţă. Produsele sunt însoţite de servicii de înaltă calitate, conform standardelor Grupului Crédit Agricole.
Emporiki Bank, membră a Grupului Crédit Agricole, este dedicată găsirii de soluţii financiare pentru toţi membrii familiei, oferind soluţii personalizate pentru proiectele tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, IMM şi mari companii, parte a grupurilor internaţionale.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos