Emisiunea de obligatiuni a BRD s-a incheiat cu succes

Misiunea de obligatiuni lansata pe 29 noiembrie 2006 de BRD – Groupe Société Générale a colectat fonduri in valoare de 735 milioane lei, autoritatea de supervizare a pietei de capital din Luxemburg aproband inchiderea ofertei. « Succesul emisiunii de obligatiuni lansata de BRD probeaza pe de o parte interesul foarte mare al investitorilor institutionali straini fata

Misiunea de obligatiuni lansata pe 29 noiembrie 2006 de BRD – Groupe Société Générale a colectat fonduri in valoare de 735 milioane lei, autoritatea de supervizare a pietei de capital din Luxemburg aproband inchiderea ofertei.

« Succesul emisiunii de obligatiuni lansata de BRD probeaza pe de o parte interesul foarte mare al investitorilor institutionali straini fata de moneda romaneasca, si increderea in marca BRD pe de alta parte », a declarat Presedintele-Director General al BRD-Groupe Société Générale, Patrick Gelin.

BRD-Groupe Société Générale a lansat pe 29 noiembrie 2006 cea mai mare emisiune internationala de obligatiuni in lei realizata pana in prezent. Emisiunea, rezervata investitorilor nerezidenti, este cotata in Luxemburg, si are o scadenta de 5 ani, dobanda fiind de 7,75%.

BRD – Groupe Société Générale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 7 miliarde EUR. Banca are 2 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 550 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 3,8 miliarde EUR la 15 noiembrie 2006).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos