Elvetienii se confruta cu un numar record de spalare de bani

Elvetienii se confruta cu un numar record de spalare de bani

Bancile elvetiene au denuntat autoritatilor un numar record de cazuri suspecte de spalare de bani anul trecut, au anuntat, luni, autoritatile elvetiene, citate de AFP. Biroul de comunicatii in materie de spalare de bani a indicat, intr-un comunicat, ca au fost inregistrate 795 de denunturi in 2007, cu 28,4% mai multe decat in 2006, aceasta

Bancile elvetiene au denuntat autoritatilor un numar record de cazuri suspecte de spalare de bani anul trecut, au anuntat, luni, autoritatile elvetiene, citate de AFP. Biroul de comunicatii in materie de spalare de bani a indicat, intr-un comunicat, ca au fost inregistrate 795 de denunturi in 2007, cu 28,4% mai multe decat in 2006, aceasta fiind prima crestere din ultimii trei ani.

Sase cazuri au fost denuntate ca urmare a suspiciunilor de spalare de bani in legatura cu terorismul, potrivit unui comunicat al organismului public elvetian, citate de AFP.

Sporirea generala a cazurilor suspecte se explica mai ales prin cresterea cu 37% a comunicatiilor din sectorul bancar. Bancile au alertat autoritatile mai ales in cazuri de escrocherii de plasament, din ce in ce mai dese.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos