Eliminarea restrictiilor privind limitarea numarului de optiuni pentru operatiunile de piata monetara efectuate de BNR

Eliminarea restrictiilor privind limitarea numarului de optiuni pentru operatiunile de piata monetara efectuate de BNR

Incepand cu data de 13 noiembrie 2012 au intrat in vigoare, ca urmare a publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.763 din 13 noiembrie 2012, urmatoarele acte normative: • Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei nr. 14/12.11.2012 pentru modificarea Regulamentului BNR nr. 1/2000 privind operatiunile de piata monetara efectuate de Banca Nationala a Romaniei

Incepand cu data de 13 noiembrie 2012 au intrat in vigoare, ca urmare a publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.763 din 13 noiembrie 2012, urmatoarele acte normative:

• Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei nr. 14/12.11.2012 pentru modificarea Regulamentului BNR nr. 1/2000 privind operatiunile de piata monetara efectuate de Banca Nationala a Romaniei si facilitatile permanente acordate de aceasta participantilor eligibili
• Ordinul Bancii Nationale a Romaniei nr. 12/12.11.2012 pentru modificarea Ordinului BNR nr. 8/2006 privind procedurile de lucru referitoare la derularea operatiunilor de piata monetara efectuate de Banca Nationala a Romaniei si a facilitatilor permanente acordate de aceasta participantilor eligibili.

Modificarile au avut in vedere eliminarea restrictiilor privind limitarea numarului de optiuni incluse in ofertele transmise de catre participantii eligibili pentru licitatiile la rata fixa si la rata variabila organizate de BNR pentru operatiunile de politica monetara, cu exceptia licitatiilor la rata fixa pentru swap valutar si pentru atragerea de depozite, caz in care ofertele vor contine o singura optiune.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos