Economisire si plati in valuta, prin CEC

Economisire si plati in valuta, prin CEC

CEC ofera clientilor persoane fizice si juridice posibilitatea deschiderii de conturi intr-o gama diversificata de valute. Pentru depuneri si retrageri de numerar, pot fi deschise conturi in lei, euro, dolari, lire sterline, franci elvetieni sau forinti. Pentru tranzactii pe cont, clientii CEC  pot efectua operatiuni si in alte valute decat cele enumerate, si anume coroane

CEC ofera clientilor persoane fizice si juridice posibilitatea deschiderii de conturi intr-o gama diversificata de valute. Pentru depuneri si retrageri de numerar, pot fi deschise conturi in lei, euro, dolari, lire sterline, franci elvetieni sau forinti.

Pentru tranzactii pe cont, clientii CEC  pot efectua operatiuni si in alte valute decat cele enumerate, si anume coroane daneze, suedeze sau norvegiene, yeni japonezi, dolari australieni sau canadieni. Operatiunile in cont pot fi efectuate prin bancile corespondente ale CEC, aflate la New York, Frankfurt, Munchen, Madrid, Londra, Zurich, Tokyo, Melbourne, Montreal, Oslo, Stokholm sau Frederikshavn.

Atat persoanele fizice, cat si cele juridice au la dispozitie contul Privilegiu, respectiv Privilegiu SRL, pentru depunerile in lei, euro sau dolari, care imbina avantajele unui cont curent, cu cele ale unui depozit la termen.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos