Economiseste bani pe card cu dobanda similara unui depozit

Economiseste bani pe card cu dobanda similara unui depozit

Libra Bank si-a diversificat recent gama de carduri, punand la dispozitia clientilor sai posibilitati foarte avantajoase atat de economisire cat si de creditare, prin intermediul a trei noi carduri: Libra Mix, Libra Credit si Libra Salary. Indiferent de tipul de card ales, clientii nu platesc nici un comision atunci cand folosesc cardul la cumparaturi. In

Libra Bank si-a diversificat recent gama de carduri, punand la dispozitia clientilor sai posibilitati foarte avantajoase atat de economisire cat si de creditare, prin intermediul a trei noi carduri: Libra Mix, Libra Credit si Libra Salary. Indiferent de tipul de card ales, clientii nu platesc nici un comision atunci cand folosesc cardul la cumparaturi. In plus, oricare dintre cele trei tipuri de card ofera posesorului sau posibilitatea de a face un imprumut la Libra Bank, in conditii foarte bune.

Cardul Libra Mix iti aduce 7% dobanda la banii depusi pe card

Libra Mix este un card care permite clientilor sa beneficieze oricand de bani, dar in acelasi timp le ofera posibilitatea de a economisi direct pe card, cu o dobanda la fel de mare ca pentru un depozit la termen. Astfel, pentru sumele de peste 500 de RON pastrate pe cardul Libra Mix, clientul Libra Bank primeste o dobanda de 7%. In acelasi timp, clientii care opteaza pentru cardul Libra Mix pot sa imprumute echivalentul a maximum trei venituri nete, folosind optiunea overdraft atasata. Suma maxima care poate fi imprumutata este de 17.500 RON, iar in calculul acesteia se iau in considerare si veniturile sotului/sotiei.

Cardul Libra Credit ofera maxim 56 de zile perioada de gratie – cu dobanda 0 %

Folosind cardul Libra Credit, un client poate imprumuta echivalentul a trei venituri lunare nete, inclusiv cele ale sotului/ sotiei. Suma maxima care poate fi imprumutata este de 17.500 RON. O data ce un client a utilizat o suma de pe cardul Libra Credit pentru a face plati, are la dispozitie maxim 56 de zile (pana la data de 25 ale lunii urmatoare utilizarii creditului) perioada in care, daca restituie toata suma utilizata, nu mai trebuie sa plateasca nici un fel de dobanda. In cazul in care clientul alege sa nu ramburseze integral suma utilizata, atunci nu trebuie sa plateasca de la o luna la alta decat dobanda calculata la suma imprumutata. Cu Libra Credit clientii beneficiaza de o dobanda foarte avantajoasa la creditul utilizat, de numai 15% ( 20.5% DAE, calculata la un credit de 5000 RON).

Libra Salary – minimum de costuri pentru angajati si angajatori

Cardurile Libra Salary au fost concepute astfel incat sa ofere o serie de avantaje atat angajatilor cat si angajatorilor. Astfel, angajatorii care incheie o conventie cu Libra Bank pot economisi timp si drumuri la banca, virand salariile pentru angajatii lor in conturile de card, chiar direct prin Internet Banking. La randul lor, angajatii beneficiaza de un mod facil si modern de a-si incasa salariile. Emiterea si administrarea cardului, retragerea de numerar de la ATM-urile Libra Bank sau efectuarea de plati la cumparaturi – toate acestea nu implica nici un fel de comision pentru posesorul cardului.. Mai mult, utilizand cardul Libra Salary, angajatii pot imprumuta echivalentul a trei venituri nete, in limita a maxim 7000 RON.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos